Paasaanbiedingen en meer!

De mooiste paasaanbiedingen

Wij gaan jou extra blij maken rond de paasdagen! Wij hebben waanzinnige acties tijdens de start van het kampeerseizoen én de Open Camping Dag (hierover lees je meer op de webpagina van de Open Camping Dag). Deze actie-periode duurt van 25 maart t/m 6 april.

2de Paasdag geopend

Wij zijn tweede paasdag geopend vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur. De werkplaats is die dag gesloten. Zij helpen u graag verder op 2 april.

Paasaanbiedingen 2024 onderdelen

Caravan accessoires

  • Bij aanschaf en installatie van een volledig EM505FL Enduro Moversysteem ter waarde van € 2295,-, krijg je tijdelijk een gratis accu-upgrade. In plaats van een 105Ah loodzuuraccu krijg je nu de LI1220 lichtgewicht accu voor dezelfde prijs. Dat is een voordeel van ruim € 200,- . 
  • Bij aanschaf en installatie van een Enduro BC260 fietsendrager krijg je nu ook een gratis upgrade. In plaats van de standaardversie krijg je nu de extra robuuste “Black Edition” voor dezelfde prijs van € 549,-. Een voordeel van € 30,- .
  • Bij aanschaf van een Mistral of Mistral XL All Season krijg je nu € 100,- korting.
*Deze acties zijn geldig zolang de voorraad strekt.
**Prijzen zijn inclusief installatie en montage.”

Word jij ook zo blij van deze prachtige aanbiedingen? Wees er dan snel bij, want deze actie is tijdelijk en duurt zolang de voorraad strekt!

Waarom kopen bij Cannenburg Caravans en Campers?

Centraal gelegen in Nederland
Ruim 45 jaar ervaring
Wij zijn ook (bijna) allemaal kampeerders
BOVAG werkplaats voor onderhoud en schadeherstel
Kampeerwinkel met uitgebreide selectie aan accessoires
Waanzinnige service en garantie afhandeling (zie Google)

Back to top