Kies als kampeerder voor de grote keuzevrijheid van Hobby caravans in de regio Muiden, Muiderberg en Weesp

Wanneer u als echte kampeerliefhebber uit Muiden, Muiderberg, Weesp of omgeving individuele keuzemogelijkheden centraal heeft staan bij de keuze van een nieuwe caravan, dan zijn Hobby caravans heel geschikt. Bij Hobby weten ze al decennialang als geen ander caravans aan te bieden met een indeling die precies bij uw wensen past. U kiest daarbij altijd voor een caravan met een optelsom van fijne eigenschappen zoals een complete standaarduitrusting, een fraai design en hoogstaande kwaliteit. Als u moeite heeft met het maken van de juiste keuze, dan staan de professionals van Cannenburg uit Almere u graag met raad en daad terzijde. Zo zorgen zij er voor dat u straks kunt genieten van een heerlijke kampeervakantie met een Hobby caravan die past bij uw vakantiewensen. Is dat geen heerlijk vooruitzicht?

De grootste keuze als het op individualisering aan komt

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

De indeling van een caravan is een belangrijk gegeven dat u, eenmaal gekozen, niet even makkelijk kunt veranderen. Daarom is het belangrijk dat u goed stilstaat bij de indeling van uw nieuwe caravan. Bij Hobby kiest u een passende indeling voor elke gezinssituatie. Of u nu een starter of juist een ervaren kampeerder bent, met een groot gezin vakantie gaat vieren of voornamelijk met z’n tweetjes; dankzij de brede keuze aan uitvoeringen en indelingen is er altijd een Hobby caravan die het beste bij uw wensen aansluit. Die ruime keuze is een groot pluspunt en maakt dat u een caravan kunt kiezen met precies die indeling die perfect bij uw wensen past. Onze adviseurs helpen u overigens graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen u in de ruime showroom in Almere verschillende mogelijkheden tonen.

Een herkenbaar design met mooie details kenmerkt elke Hobby caravan

Wanneer u het belangrijk vindt dat een complete en kwalitatief goede caravan ook een mooi design heeft, is een Hobby caravan een goede keuze. Ook aan de buitenkant is er namelijk genoeg om van te genieten. Zo zijn Hobby caravans echte blikvangers met veel praktische en mooi vormgegeven details. Heel typerend voor Hobby caravans is bijvoorbeeld het strakke design met vloeiende lijnen zonder hoeken en randen. Maar ook details zoals rangeergrepen in chroomlook of een sportieve achterzijde onderstrepen het exclusieve design van elke Hobby caravan. Ervaar daarom ook zelf het mooie uiterlijk van Hobby caravans in de ruime showroom van Cannenburg in Almere. Een ‘live’ blik op de Hobby collectie vertelt immers meer dan 1.000 woorden…

Hobby Connect verbindt u altijd met uw caravan

Tijdens de ontwerpfase van Hobby caravans wordt er gewerkt met uw vakantieplezier altijd in gedachten. Talloze uitvindingen zoals de nieuwe Hobby Connect app zorgen voor nog meer gemak en plezier tijdens uw vakantie. Standaard bij elke nieuwe Hobby caravan krijgt u een app waarmee u heel eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet allerlei praktische of comfortverhogende zaken kunt regelen. Wilt u na een gezellig etentje terugkeren in een verlichte en gekoelde caravan? Met Hobby Connect is het mogelijk! Ook voor praktische zaken zoals de lichtinstellingen opslaan, de accustatus of de tankniveaus controleren, is de app een ideale hulp. De gratis app van Hobby maakt uw vakantie met een Hobby caravan nog comfortabeler en makkelijker!

Wilt u zelf ervaren waarom een Hobby caravan voor kampeerliefhebbers in de regio Muiden, Muiderberg en Weesp de beste keuze is?

Een Hobby caravan is een kwaliteitsproduct waarin meer dan 50 jaar know-how is verwerkt. Daarom nodigen wij kampeerliefhebbers uit de regio Muiden, Muiderberg en Weesp graag uit bij caravancentrum Cannenburg in Almere om kennis te maken met deze schitterende caravans. Het team van gespecialiseerde medewerkers staat voor u klaar om u uitgebreid te adviseren en te informeren over de complete collectie Hobby caravans. Aangezien wij ons echt verdiepen in uw situatie, kunt u bij Cannenburg uiteindelijk altijd de beste keuze maken. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom zodat u een juiste indruk krijgt van alle mogelijkheden. Wilt u zich liever eerst online oriënteren? Op onze website vindt u alle mogelijkheden en onze actuele voorraad caravans. Van elke caravan staat een uitgebreide beschrijving en (video) presentatie online. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top