De grootste keuze in Hobby caravans voor alle kampeerliefhebbers in Hilversum, Laren en Kortenhoef

Een ultieme kampeervakantie dankzij de maatwerk Hobby caravans voor elke kampeerder uit de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef. Hobby weet als geen ander caravans voor elke doelgroep aan te bieden. De prettige opsomming van een complete standaarduitrusting, veel keuzemogelijkheden qua indeling, een fraai design en hoogstaande kwaliteit maken van een Hobby caravan een uitstekende keuze. De professionals van Cannenburg uit Almere weten alles over de keuze mogelijkheden van Hobby caravans en staan u graag met goed advies terzijde. Daardoor kunt u straks gaan genieten van een heerlijke kampeervakantie met uw Hobby caravan. Welkom bij Hobby, welkom bij Cannenburg!

Herkenbaar ontwerp met veel fraaie styling details

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wie wil nu niet een complete caravan van bewezen kwaliteit die er ook nog eens super goed uit ziet? Bij Hobby zit u dan helemaal goed aangezien het bij dit merk echt niet alleen om innerlijke kwaliteiten gaat. Integendeel, ook aan de buitenzijde zijn Hobby caravans echte blikvangers. Dat zie je gelijk door vele praktische details die de aandacht weten te trekken. Heel typerend voor Hobby caravans is het sportieve design waarbij in het ontwerp vloeiende lijnen zonder hoeken en randen domineren. Maar ook styling details zoals rangeergrepen in chroomlook of een sportieve achterzijde onderstrepen het exclusieve design van Hobby caravans op geraffineerde wijze. Ervaar zelf het mooie design van Hobby caravans in de ruime showroom van Cannenburg in Almere.

Altijd verbonden met uw Hobby caravan dankzij het innovatieve Hobby Connect

Voor de ontwerpers van Hobby caravans is uw vakantieplezier de hoogste prioriteit. Daarom worden er constant nieuwe innovaties ontwikkeld die zorgen voor nog meer gemak en plezier tijdens uw vakantie. Daarom wordt er standaard bij elke nieuwe Hobby caravan een app geleverd. Met deze Hobby Connect app kunt u snel vanaf uw smartphone of tablet heel eenvoudig allerlei praktische of comfortverhogende zaken op afstand regelen. Zo kunt u na een uitstapje instellen dat uw Hobby caravan heerlijk koel is na thuiskomst. Maar ook voor andere praktische zaken zoals de lichtinstelling, de accu-status of het tankniveau controleren is de app een handig hulpje. De slimme app vergroot uw vakantieplezier met een Hobby caravan aanmerkelijk!

Voor elke gezinssamenstelling een unieke Hobby caravan

Het liefst wilt u een caravan die past als een maatpak. Daarom biedt Hobby als een van de weinige aanbieders een bijzonder grote keuze in afmetingen, designs, uitvoeringen en indelingen. Voor elke gezinssituatie is er daarom een passende caravan te vinden. Daarbij maakt het niet uit dat u een starter bent of juist een ervaren kampeerder. Heeft u een groot gezin of gaat u juist met z’n tweetjes op pad: dankzij een brede keuze aan series en indelingen binnen het assortiment Hobby caravans is er altijd een die het beste bij u past. En komt u er niet uit? Geen nood, onze medewerkers begeleiden u met enthousiasme in onze showroom zodat u altijd de beste keuze maakt.

Maak als kampeerliefhebber in Hilversum, Laren en Kortenhoef ook de keuze voor een Hobby caravan

Als u elke kampeervakantie maximaal wilt genieten, is een Hobby caravan een uitstekende keuze. Het fraaie design, de uitstekende kwaliteit en de complete uitrusting maken een Hobby caravan voor kampeerliefhebbers uit de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef een uitstekende keuze. Wij nodigen u daarom graag uit bij caravancentrum Cannenburg in Almere. U kunt op uw gemak in onze ruime en goed verlichte showroom kennis maken met verschillende Hobby-modellen. Een team van vakkundige medewerkers helpt u graag met advies en geeft antwoord op al uw vragen. Door aandachtig naar u te luisteren, kunnen zij u het beste uitgebreid adviseren en informeren over de complete collectie Hobby caravans. Uiteraard is het ook mogelijk om u eerst online te oriënteren. Ga daarvoor naar onze website en vind alle mogelijkheden plus de actuele voorraad Hobby caravans. Elke door ons aangeboden caravan presenteren wij inclusief een uitgebreide beschrijving en (video) presentatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! U bent van harte welkom in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top