De camperspecialist van Hobby campers voor Hilversum, Laren, Kortenhoef is Cannenburg!

De wereld van Hobby campers in de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef vind je bij camperspecialist Cannenburg in Almere. Met een Hobby camper ervaart u de ultieme vorm van vrijheid tijdens uw vakantie. Gaan en staan waar u maar wilt en met de geruststellende zekerheid dat u op pad bent met een degelijk gebouwd kwaliteitsproduct. In elke Hobby camper ervaar je bijna 50 jaar aan kennis en know-how op het gebied van vooruitstrevende uitvindingen, innovatieve techniek en een modern design. Met de hulp van onze specialisten, schaft u bij Cannenburg een Hobby camper aan die exact aan uw wensen voldoet!

De royale ervaring van Hobby campers op het gebied van kwaliteit

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Al sinds 1984 bouwt Hobby campers. Die jarenlange ervaring ziet u terug in de producten van vandaag. Een reeks van innovatieve vondsten, een geraffineerd design en een bijzonder complete standaarduitrusting maken van elke Hobby camper een zeer prettig vervoermiddel tijdens uw vakantie. Of u nu kiest voor een compacte en functionele buscamper of juist een royaal ‘mobile home’, met een Hobby camper kiest u altijd voor topkwaliteit dat is verpakt in een aantrekkelijk jasje.

Met een Hobby camper zijn de indelingsmogelijkheden haast eindeloos

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Het is belangrijk om goed na te denken over de indeling van uw nieuwe Hobby camper. Stelt u prijs op een vast bed, een aparte badkamer, een keuken in het centrale deel of juist achterin? Bij Cannenburg begeleiden onze specialisten u met de voor u juiste keuze. Door goede vragen te stellen, kunnen onze camperspecialisten maatwerk advies leveren waar u echt wat aan heeft. Stel dus gerust al uw vragen en ervaar de verschillende indelingsmogelijkheden in onze showroom in Almere. Hier staan altijd een aantal Hobby campers op voorraad zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook voor accessoires voor uw camper biedt Cannenburg een grote keuze. Van kampeerstoel tot koffiekan; aan elke wens kunnen wij voldoen!

De compleetste standaarduitrusting vindt u bij Hobby

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Elke Hobbycamper is samengesteld volgens het ‘all-inclusive’ principe. Dat betekent dat elke Hobby camper is voorzien van een royale standaarduitrusting waarbij u niets bijbetaalt voor dure extra’s. Aan werkelijk alles is gedacht om van uw campervakantie een groot succes te maken.  In vergelijking met andere campers is een Hobby standaard voorzien van een royaal pakket extra’s zoals een dakluifel, een extra garageklep aan de bestuurderszijde of een verstelbaar dakraam in de cabine. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie.

Wilt u zelf de kwaliteiten ervaren van een Hobby camper in de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef?

Wie kennis wil maken met de meest complete en fraai gelijnde campers, moet bij Cannenburg zeker eens kennis maken met de Hobby campercollectie. Hobby campers zijn kwaliteitsproducten die ontworpen zijn met maar een doel voor ogen: ultiem vakantieplezier! Kies daarom  in de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef voor een kwaliteitscamper bij campercentrum Cannenburg in Almere. Het personeel van ons campercentrum kent alle informatie rondom deze fantastische campers waardoor zij u uitgebreid kunnen adviseren en informeren over de complete collectie Hobby campers. Wij nemen de tijd om uw ‘verlanglijstje’ in kaart te brengen waardoor u bij Cannenburg uiteindelijk altijd de beste keuze kunt maken. Kom daarom naar onze showroom en krijg een juiste indruk van de mogelijkheden.Wilt u zich liever eerst online oriënteren? Op onze website vindt u alle mogelijkheden en onze voorraad. Compleet met een uitgebreide beschrijving, gebruikersinstructie en videopresentatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij heten u van harte welkom in Almere, de koffie staat klaar!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top