Fendt caravans Utrecht, Maarssen en Breukelen e.o.

Waar vindt u de voordeligste Fendt caravans in de omgeving Utrecht, Maarssen en Breukelen? Bij Cannenburg Caravans en Campers Almere. Waar u snel uw Fendt droomcaravan vindt dankzij ons persoonlijke advies en ons brede aanbod met verschillende modellen. Naast nieuwe caravans vindt u ook veel occasions afkomstig uit inkoop en/of inruil.Genoeg reden dus om nu eens een kijkje te nemen! Ga naar het aanbod en ontdek uw toekomstige caravan!

Fendt caravan én alle belangrijke toebehoren!

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt voor een van onze Fendt caravans, dan zoekt u wellicht ook nog accessoires. Zoals bijvoorbeeld een luifel of voortent, waaronder u straks al uw spullen droog en veilig opbergt, en waaronder u lekker buiten kunt zitten: uit de zon, wind of regen! Daarom vindt u naast onze Fendt caravans een even brede selectie met voortenten en luifels van onder andere: Isabella, Dorema, Thule, Unico, Ventura en StarCamp. Bent u woonachtig in Utrecht, Maarssen en Breukelen? Kom dan eens langs en bekijk ze ‘in het echt’ in onze showroom in Almere!

Uw officiële dealer

Wij zijn officieel dealer van Fendt caravans. Wij zijn de aangewezen specialist voor deskundig advies, hoogwaardige kampeerproducten en RDW- en BOVAG-erkende onderhouds- en reparatiediensten. Wij bieden voordelige onderhoudsmogelijkheden  waarmee wij de kwaliteit van uw caravan op peil houden. U bereikt onze werkplaats en winkel in AlmereHaven snel vanuit Utrecht, Maarssen en Breukelen.

Ook voor voordelige tweedehands Fendt caravans!

Wilt u een goede Fendt caravan kopen, maar met een aangepast budget? Dan moet u echt eens kijken naar onze Fendt occasions. Dankzij onze brede klantenkring hebben wij regelmatig diverse tweedehands Fendt caravans in ons aanbod. Deze worden door onze monteurs grondig nagekeken en worden gerepareerd of krijgen een onderhoudsbeurt waar nodig. Zo kunt u ook in een prachtige goede gebruikte Fendt caravan zorgeloos vakantie vieren!

Precies de Fendt caravan die u zoekt!

Welke caravans van Fendt het best bij u passen? Dit hangt natuurlijk af van uw wensen, aantal personen, uw budget, het maximale gewicht en nog veel meer factoren. Hierover adviseren wij u graag. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunnen wij al uw vragen beantwoorden en u voorzien van de benodigde informatie zodat u de juiste keuze kunt maken.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top