Fendt caravans Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort

Zoekt u Fendt caravans in de regio Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort? Dan zoekt u Cannenburg Caravans en Campers te Almere! In ons brede aanbod vindt u alle modellen van dit merk, en krijgt u het deskundige advies waardoor u uiteindelijk de beste keuze kunt maken. U vindt bij ons niet alleen nieuwe Fendt caravans maar ook een aanbod van gebruikte Fendt caravans. Bent u woonachtig in Hoofddorp, Haarlem of Zandvoort, dan bent u zo in Almere om ons uitgebreide aanbod zelf t ekomen bekijken. Of bekijk eerst hieronder het aanbod en vindt online uw Fendt caravan!

Welke Fendt caravans voor u?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Welke modellen Fendt caravans passen het best bij uw wensen? Dit hangt af van uw gezinssamenstelling, het gewicht dat uw auto aankan en natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk uw budget. Aan de hand van deze (en eventuele andere) criteria wijzen wij u graag op geschikte Fendt caravans. Maar ook kunt u deze zelf filteren in ons online aanbod! Want hoewel wij een van de grootste selecties van de regio Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort hebben, kunt u hier snel en gericht de geschikte caravans vinden. Selecteer hiervoor dus simpelweg alle belangrijke criteria, en ontdek welke Fendt caravans hieraan voldoen!

Officiële dealer van Fendt caravans!

Cannenburg Caravans en Campers is officieel dealer van Fendt caravans. Vanuit meer dan 40 jaar ervaring helpen wij onze klanten middels deskundig advies, hoogwaardige kampeerproducten en een werkplaats waarin wij zelf professionele BOVAG- en RDW-erkende werkzaamheden uitvoeren, zoals (schade) reparaties en onderhoud. Hierdoor heeft u alle zekerheid van een goede aankoop en service. Onze winkel/showroom en werkplaats vindt u in AlmereHaven, op het Industrieterrein De Steiger, op goede rijafstand van Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort.

Meer kampeerartikelen

Uiteraard zijn Fendt caravans niet compleet zonder voortenten en luifels. Hieronder kunt u heerlijk zitten, en uw spullen droog en veilig opslaan. Hiervoor bieden wij naast onze Fendt caravans een brede selectie met voortenten en luifels van onder andere de merken: Unico, Thule, Isabella, Dorema, StarCamp en Ventura! Ook deze kunt u ‘in het echt’ zien in onze showoorm/winkel. Hier kunt u ook meteen terecht voor het aanschaffen of vullen van uw gasfles(sen) en nog vele andere kampeeraccessoires.

Ook gebruikte Fendt caravans!

Het voordeel van gebruikte Fendt caravans spreekt voor zich: u kunt zo een fantastisch model kopen tegen een zeer scherpe prijs. Bij ons zit een professionele BOVAG-erkende onderhoudsbeurt hierbij inbegrepen, zodat u zeker weet dat u straks een perfecte vakantie beleeft! Dankzij onze grote klantenkring van inruil en inkoop, hebben wij geregeld ‘nieuwe’ Fendt caravan occasions. Dus wees er snel bij, of neem direct een kijkje!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top