Doréma voortenten specialist voor kampeerliefhebbers uit Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht

Bij kampeerspecialist Cannenburg maken Doréma voortenten al jaren een vast onderdeel uit van ons aanbod. Geen wonder want als u wilt genieten van een onvergetelijke kampeervakantie, dan zal een Doréma voortent beslist een bijdrage leveren aan uw kampeerplezier. Met een Doréma voortent kiest u voor een kwaliteitsproduct van een fabrikant die al 35 jaar gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige voortenten. Het eigen ontwerp en de eigen productie garanderen een constant hoge kwaliteit met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Doréma voortenten zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam waarbij er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Ervaar zelf het uitgebreide aanbod van Doréma voortenten in onze showroom te Almere (half uurtje rijden met de auto vanuit Uithoorn, Mijdrecht, Loosdrecht) en laat uuitgebreid adviseren door een van onze specialisten!

Kies een voortent die past bij uw vakantiewensen

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Een voortent is een belangrijk element van uw kampeervakantie. Daarom biedt Cannenburg een uitgebreide collectie Doréma voortenten aan. Bij uw keuze is met name belangrijk om te bepalen wat uw gebruiksdoel is en wat uw persoonlijke wensen zijn als kampeerder. Om een passende voortent te kiezen zijn aspecten zoals uw reisgezelschap en de manier waarop u uw vakantie besteedt van belang. Cannenburg heeft een team van specialisten die u helpt met de keuzevan de juiste Doréma voortent. Kies uit het ruime assortiment en stel u van te voren een aantal vragen. Heeft u bijvoorbeeld een caravan voortent nodig of een camper voortent? Bent u van plan om ook in de koudere seizoenen op pad te gaan? Dan is bijvoorbeeld een vier-seizoenen voortent of een speciale wintertent aan te raden. Ook zijn er speciale voortenten voor gezinnen. Deze bieden extra veel ruimte en een dubbele opening. Zodra het gebruiksdoel bekend is, kunnen wij u uitstekend adviseren met de keuze van een passende Doréma voortent. U treft in onze showroom in Almere altijd een aantal modellen voortenten aan zodat u direct de juiste indruk krijgt van de mogelijkheden. Ons team van professionele medewerkers adviseert u graag en uiteraard met verstand van zaken!

De prettige pluspunten van een innovatief merk: Dorema voortenten

Wie optimaal wil genieten van een voortent, kiest een model dat tegen een stootje kan. Immers, ook een flinke plensbui of een stevige wind/storm mag uw kampeerplezier niet bederven. Daarom mag u van een kwalitatief hoogwaardige voortent niet alleen een lange levensduur maar ook een perfecte pasvorm verwachten. De collectie Doréma voortenten van Cannenburg in Almere zijn op dat gebied een geruststellend goede keuze. Mede dankzij het gebruik van hoogwaardig AllSeason tentdoek van kwaliteitsmerk Ten Cate, is vele jaren kampeerplezier gegarandeerd. Het materiaal  van hoge kwaliteit kenmerkt zich door zaken als kleurechtheid en duurzaamheid en is bovendien vormvast en vochtregulerend. Tel daar de vuilwerende en waterafstotende eigenschappen bij op en je kunt vertrouwen op een kwaliteitsproduct voor vele jaren kampeerplezier!

Doréma voortenten kenmerken zich door een hoge kwaliteit

U mag aan een voortent terecht hoge eisen stellen. Het is per slot van rekening tijdens uw kampeervakantie vaak de belangrijkste leefruimte. Met een Doréma voortent schaft u een kwaliteitsproduct aan. De fabrikant heeft al tientallen jaren ervaring met de productie van voortenten. Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid staan bij het ontwerp en de productie voor op. Doréma voortenten worden gemaakt met gebruik van kwaliteitsmaterialen.  Alle materialen worden met zorg verwerkt tot een gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Pas na een kritische eindcontrole krijgen de voortenten het ‘Doréma ­Kwaliteitscertificaat’ toegekend met 2 jaar garantie. Op het kwaliteitsgebied maakt Doréma een uitstekende indruk waarbij je bovendien altijd verzekerd bent van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

Maak ook de keuze voor kwaliteit en ga als kampeerder uit Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht voor een Doréma voortent

Een ding weten wij alvast zeker: door te kiezen voor een Doréma voortent wordt uw kampeervakantie nog prettiger en comfortabeler. Doréma voortenten zijn speciaal ontworpen om kampeerliefhebbers in onder andere Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht maximaal kampeergenot te bieden. Bij Cannenburg in Almere is daarom altijd een uitgebreide collectie voortenten van kwaliteitsmerk Doréma beschikbaar zodat u zelf een goede indruk kunt krijgen van alle modellen en uitvoeringen. Gespecialiseerde medewerkers weten alle details over de voortenten van Doréma. Tijdens een bezoek aan onze showroom zult u dan ook zelf aan den lijve ondervinden dat wij ons echt verdiepen in uw situatie. Bij ons krijgt u altijd deskundig advies waar u echt wat aan heeft. U bent daarom van harte uitgenodigd in onze showroom om een juiste indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Wilt u liever eerst online informatie? Op onze website vindt u alle mogelijkheden en bovendien verschillende informatie video’s. Heeft u al vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top