Voor elk type kampeerder uit Harderwijk, Ermelo en Putten zijn er geschikte Doréma voortenten bij kampeerspecialist Cannenburg in Almere!

Al jaren maken bij kampeerspecialist Cannenburg Doréma voortenten een vast onderdeel uit van de uitgebreide kampeercollectie.Wanneer u optimaal wilt genieten van een onvergetelijke kampeervakantie, dan is de keuze voor een Doréma voortent heel vanzelfsprekend. Want dan kiest u namelijk voor een kwaliteitsproduct van een fabrikant die al 35 jaar gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige voortenten met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Doréma voortenten zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Kom zelf het uitgebreide aanbod van Doréma voortenten ontdekken in de showroom bij Cannenburg in Almere (snel & makkelijk bereikbaar vanuit o.a. Harderwijk, Ermelo en Putten) en laat u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden!

Bepaal uw keuze voor een Dorema voortent aan de hand van uw vakantiewensen

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Een voortent is de belangrijkste leefruimte tijdens een kampeervakantie. Om een passende voortent te kiezen zijn zaken als uw gezinssamenstelling en de manier waarop u uw vakantie besteedt van belang. Cannenburg heeft een team van specialisten beschikbaar die u kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Daarom is het belangrijk om te bepalen wat uw gebruiksdoel is en wat uw persoonlijke wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een voortent voor een caravan of een camper? Bent u van plan om het hele jaar door op vakantie te gaan? Dan is een vier seizoenen voortent of een speciale wintertent de beste keuze. Ook zijn er speciale voortenten beschikbaar voor gezinnen. Deze bieden extra veel ruimte en een dubbele opening voor meer gemak. U treft in onze showroom in Almere altijd een aantal modellen voortenten aan zodat u direct de juiste indruk kan krijgen van de mogelijkheden. Ons team van professionele medewerkers adviseert u graag bij het kiezen van uw optimale voortent!

Enkele voordelen van Doréma voortenten

Wie een voortent heeft, wil het liefst een model dat tegen een stootje kan. Een flinke plensbui of een stevige wind mag een lange levensduur immers niet in de weg staan. Daarom mag u van een kwalitatief hoogwaardige voortent op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid het nodige verwachten. De collectie Doréma voortenten van Cannenburg in Almere zijn op dat vlak een uitstekende keuze. Mede dankzij het gebruik van hoogwaardig AllSeason tentdoek van kwaliteitsmerk Ten Cate, liggen er vele jaren kampeerplezier in het verschiet. Het tentdoek is van zeer hoge kwaliteit en kenmerkt zich door zaken als een lange kleurechtheid. Bovendien zit het ook goed met de vormvastheid en is het materiaal vochtregulerend. Tel daar de vuilwerende en waterafstotende eigenschappen bij op en je kunt vertrouwen op een kwaliteitsproduct dat goed is voor vele jaren kampeerplezier!

Kwaliteit is voor Doréma de hoogste prioriteit

U mag van een voortent gerust het nodige verwachten. Het is per slot van rekening een aanschaf die je voor meerdere jaren doet. Met een Doréma voortent schaft u een kwaliteitsproduct aan. De fabrikant heeft al tientallen jaren ervaring met de productie van voortenten. Duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan bij het ontwerp en de productie voorop. Doréma voortenten worden gemaakt met gebruik van kwaliteitsmaterialen.  Alle materialen worden met zorg verwerkt tot een gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Pas na een kritische eindcontrole krijgen de voortenten het ‘Doréma ­Kwaliteitscertificaat’ toegekend met 2 jaar garantie. Op het kwaliteitsgebied maakt Doréma een uitstekende indruk waarbij je bovendien altijd verzekerd bent van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

De specialist in Doréma voortenten voor de regio Harderwijk, Ermelo en Putten

Met een Doréma voortent wordt de vakantie van alle kampeerliefhebbers in de regio Harderwijk, Ermelo en Putten en ver daarbuiten extra comfortabel en prettig. Voor maximaal vakantieplezier is een uitgebalanceerde ‘cocktail’ van uitstekende kwaliteit, goede prijs en het gebruik van duurzame materialen. Hierdoor is de Doréma voortent bij kampeerspecialist Cannenburg in Almere al jarenlang een veelgevraagd en populair artikel. Met het advies van het ervaren team van gespecialiseerde medewerkers kunt u uitgebreid worden geadviseerd over de complete collectie Doréma voortenten. U merkt direct onze oprechte betrokkenheid bij uw situatie, zodat u bij Cannenburg uiteindelijk altijd de beste keuze maken. Bezoek ook onze showroom, waar onze vakmensen u in alle rust informeren. Of neem telefonisch contact met ons op voor het juiste advies op maat! Wilt u zich liever eerst online oriënteren? Op onze website vindt u alle mogelijkheden en informatie video’s. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top