Kies in de regio Amersfoort, Baarn en Soest voor het ultieme comfort van Doréma voortenten!

Wilt u ook genieten van een onvergetelijke kampeervakantie, dan zal een Doréma voortent uw kampeerplezier aanzienlijk vergroten. Doréma is al 35 jaar specialist op het gebied van voortenten. Dankzij de productie in eigen huis, blijven de prijzen aantrekkelijk en is de kwaliteit van hoog niveau. Bij kampeerspecialist Cannenburg in Almere (makkelijk bereikbaar vanuit Amersfoort, Baarn, Soest e.o.) maken Doréma voortenten dan ook al jaren een vast onderdeel uit van ons aanbod. Het zijn gebruiksvriendelijke en duurzame voortenten die zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen. Ontdek nu zelf in ons uitgebreide aanbod van Doréma voortenten welke het beste bij u past en laat u gerust uitgebreid adviseren door een van onze specialisten!

De uitstekende kwaliteit van Doréma voortenten

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Aan een voortent mag u terecht hoge eisen stellen. Immers, het is tijdens uw kampeervakantie vaak de belangrijkste leefruimte. Met een Doréma voortent schaft u een kwaliteitsproduct aan van een fabrikant die al tientallen jaren specialist is op het gebied van voortenten. Kwaliteit, duurzaamheid, en gebruiksvriendelijkheid zijn bij het ontwerp en de productie van voortenten belangrijke speerpunten. Daarom worden er bij Doréma uitsluitend in eigen beheer voortenten ontworpen en geproduceerd. Ze worden gemaakt met gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals TenCate tentdoek.  Alle materialen worden met zorg verwerkt tot een gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Pas na een kritische eindcontrole krijgen alle tenten het ‘Doréma ­Kwaliteitscertificaat’ toegekend met 2 jaar garantie. Op het kwaliteitsgebied maakt Doréma een uitstekende indruk waarbij je bovendien altijd verzekerd bent van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

Voor elk gebruiksdoel de juiste Dorema voortent

Doréma voortenten zijn er in alle soorten en maten waardoor het belangrijk is om te bepalen wat uw gebruiksdoel is en wat uw persoonlijke wensen zijn als kampeerder. De ideale voortent kiezen wordt bepaald door zaken als uw gezinssamenstelling en de wijze waarop u uw vakantie besteedt. Cannenburg biedt met Doréma voortenten een ruim assortiment. Van royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Stel u zelf daarom een paar vragen. Heeft u een caravan voortent nodig of een camper voortent? Gaat u ook in de winter op pad? Dan is een vier seizoenen voortent of een speciale wintertent aan te raden. Of is een lichtgewicht voortent geknipt voor u? Ook zijn er echte gezinstenten met extra veel ruimte en een dubbele opening. Zodra het gebruiksdoel bekend is, kunnen wij u uitstekend adviseren bij de keuze van een passende Doréma voortent. In onze showroom in Almere hebben wij een presentatie van een aantal modellen zodat u direct de juiste indruk krijgt van de mogelijkheden. Ons team van professionele medewerkers adviseert u goed en graag en altijd met verstand van zaken. Zo maakt u uiteindelijk de keuze die daadwerkelijk het beste bij u past.

De unieke pluspunten van een slim ontworpen voortent

Een voortent moet tegen een stootje kunnen. U mag van een kwalitatief hoogwaardige voortent dan ook een lange levensduur en een perfecte pasvorm verwachten. Bij de collectie Doréma voortenten die bij Cannenburg in Almere te koop zijn, mag u op dat gebied veel verwachten. Dankzij het gebruik van hoogwaardig AllSeason tentdoek van Ten Cate, is vele jaren kampeerplezier gegarandeerd. Dit materiaal is van topkwaliteit, blijft kleurecht, is duurzaam en sterk en bovendien vormvast en vochtregulerend. Tel daar de vuilwerende en waterafstotende eigenschappen bij op en je kunt vertrouwen op een kwaliteitsproduct met een hele opsomming van pluspunten.

Een ultieme kampeervakantie dankzij Doréma voortenten voor kampeerliefhebbers uit de regio Amersfoort, Baarn en Soest

Een Doréma voortent zorgt voor alle kampeerliefhebbers in de regio Amersfoort, Baarn en Soest  voor maximaal vakantieplezier. Door de uitgekiende ‘cocktail’ van een uitstekende kwaliteit, goede prijs/kwaliteitsverhouding en het gebruik van duurzame materialen, is de Doréma voortent bij kampeerspecialist Cannenburg in Almere kennis al jarenlang een veelgevraagd item. Het ervaren team van gespecialiseerde medewerkers staat voor u klaar om u uitgebreid te adviseren en te informeren over de complete collectie Doréma voortenten. Door onze oprechte betrokkenheid bij uw situatie, kunt u bij Cannenburg uiteindelijk altijd de beste keuze maken. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom om een juiste indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Wilt u zich liever eerst online oriënteren? Op onze website vindt u alle mogelijkheden en informatie video’s. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top