Nieuws

Het laatste nieuws, leuke tips & trips van Cannenburg

De nieuwe Isabella Nordic

Misschien wel de ideale seizoenstent

Vrijdag 05-01-2024

 

Afgelopen december werden wij uitgenodigd door Isabella voor een dealer training dag. Natuurlijk zijn wij geweest en hebben het certificaat weer in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze training werd niet alleen ons geheugen opgefrist over de bestaande producten en diensten van Isabella, maar werden er ook een aantal nieuwe en voor ons nog wat onbekende producten geïntroduceerd en gedemonstreerd. De Isabella Nordic was absoluut een van de meest opvallende verschijningen.

Isabella Nordic

Deze voortent ziet er qua vormgeving op het eerste gezicht “vergelijkbaar” uit als de meeste voortenten en doet mij in de verte wat denken aan de Ventura, maar wanneer je de voortent van dichtbij bekijkt, blijkt het toch een compleet nieuwe en verfrissende seizoenstent te zijn.

Bij het kijken naar de voorzijde van de voortent zie je direct de twee uitritsbare frontdelen. Beide delen kun je omwisselen. Wanneer jij de ingang graag aan de andere kant wilt hebben, dan is dat geen enkel probleem. Dit kan simpelweg door ze om te draaien. Een leuk detail zijn de ventilatieroosters die dichtgeritst kunnen worden naast de frontdelen. Een van de belangrijkste voorzorgsmaatregelen die je in een voortent moet nemen om schimmelvormingen tegen te gaan, is natuurlijk ventileren. En dat geldt vooral voor een voortent met PVC dak. Uiteraard is er in de nok een ventilatierooster aanwezig, zoals je gewend bent van de meeste Isabella voortenten.

De ramen zijn voorzien van zowel smaakvolle gordijntjes als blinderingskleppen. Deze blinderingskleppen zorgen ervoor dat het kunststof raam niet uitdroogt door de zon. Erg belangrijk, vooral voor een seizoenstent, want deze staat toch het gehele jaar in de (volle) zon. Onder de ramen bevindt zich de slikrand. Deze zit aan de binnenzijde, maar ook aan de buitenzijde van de voortent en verbergt erg netjes de haringen met elastieken. Aan de zijkant van de Nordic heeft het bedrijf hun leuke voortentuitbouw vastgezet, en ik moet toegeven dat het een behoorlijke aanwinst is op het geheel. De uitbouw was in dit geval volledig ingericht met kasten, die gevuld waren met kleding, maar hij kan uiteraard ook fantastisch volstaan als schuurruimte of zelf als extra slaapcabine. Erg leuk!

Maar het meest opvallende van deze voortent was het PVC dak. Dat maakt de Nordic, in combinatie met de blinderingskleppen, een ideale voortent voor het gehele seizoen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het standaard meegeleverde Mega-frame.

Voor meer informatie over deze prachtige seizoenstent, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 036 531 3470 of langs te komen in onze showroom. Informeer bij een van onze verkopers of de voortent uitgestald staat in onze showroom.

 

Back to top