fbpx

Caravelair caravans

Sinds 1962 laat Caravelair, de nummer 1 op de Franse markt, zich inspireren door uw levenswijze op vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit en de belofte van een geslaagde gezinsvakantie met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Caravelair caravans zijn licht in gewicht dus makkelijk te trekken met compactere auto’s.

Caravelair komt voor 2019 met 4 series op de markt. U treft in deze modellenrange een grote diversiteit, van compact en licht, tot compleet en luxueus uitgeruste modellen.

De 2019 collectie staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design.

 • Alba modellen (nieuw in het programma)
  De nieuwe Caravelair Alba is een serie bestaande uit twee indelingen.
  Goede basisuitrusting
  4 tot 6 slaapplaatsen
  Gewicht 1000 tot 1100 kg
  Doordat de Caravelair Alba scherp geprijsd is, is dit de ideale basis voor vele mooie vakanties.
 • Antares modellen
  Compact en prima standaard uitrusting, die nog verder uit te breiden is.
  4 tot 6 slaapplaatsen
  Gewicht 1100 tot 1300 kg
  De Antares brengt functionaliteit en comfort in combinatie met moderne kleuren.
 • Antares Style modellen
  Ruime standaarduitrusting en modern interieur
  3 tot 4 slaapplaatsen
  Gewicht 1100 tot 1300 kg
  De Antares Style biedt de perfecte balans tussen gewicht, uitrusting en prijs.
 • Artica modellen
  Hoog uitrusting niveau en moderne vormgeving
  3 tot 4 slaapplaatsen
  Gewicht 1200 tot 1300 kg
  De Artica biedt de luxe van thuis ook tijdens uw vakantie.

De Caravelair Alba en Antares serie hebben ook een family uitvoering. Dit zijn praktische en familie vriendelijke caravans voor elk budget, zijn modern en doordat de meubels zijn uitgevoerd in een speciaal materiaal, zijn ze zeer geschikt voor familie gebruik.

Caravelair belooft een goede nachtrust dankzij nieuwe comfortmatrassen, hebben een anti-huismijt matrashoes, gemaakt volgens de laatste veiligheids- gezondheid, milieuregels van de schuimmatrassen verwerkende industrie.

Standaard is uw Caravelair Alba, Antares , Anteras Style voorzien van een 85 liter koelkast met vriesvak van ca. 10 liter. Deze koelkast is te gebruiken op 230 volt, 12 volt of op gas en doet zijn werk vrijwel geruisloos.

Uw Caravelair Artica caravan is voorzien van een XL Freeze ladekoelkast met een inhoud van 150 liter, vriesvak van 19 liter, is een zuinig energieklasse A+ uitvoering. Uitgerust met een groentebak, vleesdoos, eierenrekje en flessenhouder. Deze koelkast werkt op 230 volt en onderweg achter de auto op 12 volt.

Bij Caravelair bestaat er een garantie van 3 jaar op onderdelen, wordt er zorg besteed aan de producten en geeft Caravelair 7 jaar garantie op waterdichtheid (mits de Caravelair jaarlijks gecontroleerd en onderhouden is volgens de normen en garanties van Caravelair).

Cannenburg Caravans & Campers is inmiddels 10 jaar uw vertrouwde Caravelair dealer, op weg naar uw kampeer plezier.

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG en FOCWA erkend

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.Henk Wieland
 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.Elly Willemse-Veldhuis
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
Back to top