Praktische Caravelair caravans in de regio Harderwijk, Ermelo en Putten

Cannenburg Caravans en Campers is in de regio Harderwijk, Ermelo en Putten voor kampeerliefhebbers al meer dan 40 jaar hét bedrijf voor A-merk caravans, waaronder de praktische en relatief lichte Caravelair caravans. Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze uitgebreide caravan- en campershowroom in Almere. Het Franse merk Caravelair laat zich al ruim 60 jaar inspireren door hoe klanten hun vakantie (en vrijheid!) het liefst vieren. Tijdens het ontwerp en de productie wordt werkelijk aan alles gedacht. U bent bij ons aan het juiste adres voor het grootste assortiment Caravelair caravans van Nederland en wij vertellen u graag uitgebreid over alle modellen. Want voor hoeveel personen de Caravelair ook slaapruimte moet bieden en hoeveel luxe en comfort u ook ambieert: met onze kennis en uw wensen komen we zeker tot uw gedroomde Caravelair caravan.

Echte Caravelair caravan kenners vindt u in onze showroom

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Of u nu op zoek bent naar een Caravelair met 2, 4 of 6 slaapplaatsen, een laag gewicht of juist met veel luxe en extra comfort: onze adviseurs kunnen u alles over Caravelair caravans vertellen. Er zijn veel voordelen, waaronder:

 • zeer familievriendelijke caravans,
 • praktisch ingericht
 • beschikbaar voor elk budget.

En dat is prettig, zeker in deze tijd. Caravelair caravans hebben ook een aantal onderscheidende voordelen, waaronder de intelligente polyestertechnologie. Dit maakt ze erg sterk. Hoe dat zit? Polyester rot niet en is niet poreus. De hardheid van het polyesteroppervlak biedt extra weerstand tegen schokken, krassen, olie, chemicaliën, uv-straling, weersinvloeden in het algemeen en hagel in het bijzonder. De XPS-isolatie dempt regen- of hagelgeluid en is thermisch efficiënter gebleken dan dat bij aluminium het geval is. Voor welke caravan u ook kiest: laat u in de showroom door ons adviseren of kijk alvast op onze website waar u gericht kunt filteren op relevante criteria. Zo ontdekt u vanuit huis alvast welke Caravelair caravans voldoen aan uw wensen in de regio Harderwijk, Ermelo en Putten. Wilt u een ‘echt’ kijkje nemen in onze ruime aanbod, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Almere.

Hoog kwalitatieve Caravelair occasions vindt u ook in onze showroom

Ons aanbod kent ook vele perfecte Caravelair occasions. De gebruikte Caravelair caravans uit ons assortiment zijn erg mooi en goed onderhouden. Stuk voor stuk verkeren de occasions in goede staat, voldoen ze aan onze strenge eisen en zijn ze zeer scherp geprijsd. Alle gebruikte caravans worden op een hoog kwaliteitsniveau gebracht. Dankzij onze strenge selectiecriteria, uitgebreide onderhoudsbeurten, controles en eventuele (schade)reparaties. Daarmee kunt u zorgeloos op vakantie en dat zien we graag. Met onze grote klantenkring in onder andere de regio Harderwijk, Ermelo en Putten verandert ons occasionaanbod regelmatig, dus wees er snel bij!

Uitgebreide informatie & advies in onze showroom

Onze showroom is in Almere gevestigd en daar adviseren wij u, met een kopje koffie, uitgebreid over de verschillende Caravelair caravans. Uiteraard kunt u ook eerst op onze website een goed beeld krijgen van alle mogelijkheden. Alle Caravelair caravans staan online en zo vindt u de complete informatie tot in de kleinste details. Zaken als technische gegevens, individuele afmetingen en andere specificaties kunt u makkelijk terugvinden. Ook is van elk model een duidelijke videopresentatie beschikbaar die u op uw gemak kunt bekijken. Zo krijgt u een uitstekend beeld van de Caravelair caravan die u op het oog heeft. Wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top