Test pagina Chris

Vind hier uw Fendt caravan model

Deze pagina geeft een modeloverzicht Fendt Caravans van seizoen 2019 t/m heden. Dit betreft niet de actuele voorraad.

172 voertuigen Matching:

Een Fendt caravan kopen

Een caravan kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Daarom heeft u hierbij het beste advies nodig. Als dé Fendt Caravan dealer van midden Nederland met ruim 20 jaar ervaring bieden we dat! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Fendt Caravans voor u klaarstaan, zodat u zich goed op dit merk kunt oriënteren. Onze specialisten nemen alle tijd om samen met u onder het genot van een kopje koffie van gedachten te wisselen.

Een Fendt Caravan is oerdegelijk vakmanschap

Het succes van de Fendt Caravan is vooral toe te schrijven aan de kwaliteit en de degelijkheid. Aan alle kanten is dat te zien. Elke Fendt ziet er even geweldig uit, is slim ingedeeld en volgepakt met talloze standaard accessoires. Ook al staat traditionele degelijkheid hoog in het vaandel, er wordt ook gekeken naar de toekomst. Fendt wordt niet voor niets gebouwd in de modernste caravanfabriek van Europa. Met een Fendt Caravan kiest u gegarandeerd voor kwaliteit.

Een Fendt Caravan kopen

Met een Fendt caravan koopt u een stukje kwaliteit. Dit is terug te vinden in goed hang- en sluitwerk van de kasten, deuren en (service)luiken. Slaapcomfort wordt geboden door e hoge en comfortabele bedden met instelbare lattenbodems. Daarnaast staat Fendt bekend om zijn praktisch ingerichte keukens met grote koelkast, werkbladen en aflegvlakken. Functionaliteit in ergonomisch zitcomfort en de vele stopcontacten. Fendt blijft steeds innoveren om u te laten genieten van optimaal kamperen.

Bekijk onze showroom

Is uw interesse gewekt? Kom dan eens naar de showroom van Cannenburg Caravans en Campers. Hier staan diverse Fendt caravans opgesteld en onze caravanspecialisten helpen u graag verder. Heeft u specifiek 1 caravan op het oog? Maak dan een afspraak zodat u op een door u gekozen tijdstip met de specialisten de mogelijkheden kunt bespreken.

WAAROM CANNENBURG?

  • Dé Fendt specialist van midden Nederland

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Back to top