Caravelair caravan modellen Back-up

U heeft uw Caravelair dealer gevonden

Deze pagina geeft een modeloverzicht Caravelair Caravans van seizoen 2019 t/m heden. Dit betreft niet de actuele voorraad.

Een Caravelair caravan kopen

U wilt een caravan kopen en u weet ook al dat het een Caravelair caravan moet worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten veel van het caravanmerk Caravelair. Dat is namelijk een van de 3 topmerken die u bij ons in de showroom vindt.

Wij hebben het grootste assortiment nieuwe Caravelair caravans van Nederland voor u klaar staan waar we u van alles over kunnen vertellen. Of u nu op zoek bent naar een Caravelair met 2, 4 of 6 slaapplaatsen, lichtgewicht, of extra veel luxe met veel comfort, wij weten alles over de verschillende modellen. De combinatie van onze kennis en uw wensen zorgt ervoor dat u met een Caravelair op reis gaat die het beste bij uw vakantieplannen en gezinssituatie past.

 

Ons uitgebreide Caravelair assortiment

Sinds 1962 laat Caravelair, de nummer 1 op de Franse markt, zich inspireren door uw levenswijze op vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving en functionaliteit. Wij hebben een ruim assortiment om uit te kiezen, er is voor ieder wat wils. De unieke verhouding van gewicht, prijs en kwaliteit zorgt ervoor dat Caravelair al vele jaren een groei doormaakt in ons land. Bijzonder aan een Caravelair caravan is dat het lichtgewicht caravans zijn, waardoor ze door bijna alle auto’s getrokken kunnen worden. Door het lichte gewicht van de Caravelair caravan zijn de meeste modellen met rijbewijs B te trekken.

Caravelair 2020 caravan collectie

Caravelair heeft per modeljaar 2020 3 series op de markt. U treft in deze modellenrange een grote diversiteit, van compact en licht, tot compleet en luxueus uitgeruste modellen.

De 2020 collectie bestaat uit deze 3 modellijnen:

 • Alba modellen (4 indelingen)
  De Caravelair Alba kenmerkt zich door scherp geprijsd, compacte afmetingen en zeer licht eigen gewicht.
  Ledig gewicht vanaf 730kg met goede basisuitrusting
  Polyester dak en aluminium beplating zijwanden
  3 tot 6 slaapplaatsen (comfortmatrassen 12cm dik, matrassen stapelbed 10cm dik)
  Doordat de Caravelair Alba scherp geprijsd is, is dit de ideale caravan voor de startende kampeerder of als alternatief voor een occasion. De Alba 426 Family en Alba 466 Family zijn hele leuke gezinsindelingen met stapelbedden en 5 tot 6 slaapplaatsen.
 • Antares Style modellen (6 indelingen)
  De Caravelair Antares Style kenmerkt zich door een wat luxer interieur en rijkere standaarduitrusting zoals standaard een boiler, serviceluik, stabilisatorkoppeling, groot dakluik en extra LED leesspots
  Polyester dak, zijwanden en bodembeplating
  3 tot 6 slaapplaatsen (comfortmatrassen 15cm dik, matrassen stapelbedden 10cm dik)
  Ledig gewicht vanaf 870kg
  De Antares Style biedt de perfecte balans tussen gewicht, uitrusting en prijs en kwaliteit.
 • Artica modellen (3 indelingen)
  De Caravelair Artica kenmerkt zich door een hoog uitrusting niveau en moderne vormgeving en exclusieve beleving
  Alle luxe van de Style aangevuld met nog meer zoals ringverwarming, plissé hordeur en cassetteramen.
  4 slaapplaatsen (comfortmatrassen 15cm dik)
  Polyester dak, zijwanden en bodembeplating
  Exclusieve 150liter grote koelkastlade XL Freeze compressortechniek
  De Artica biedt de luxe van thuis ook tijdens uw vakantie.

De Caravelair Alba en Antares serie hebben ook een family uitvoering. Dit zijn praktische en familie vriendelijke caravans voor elk budget, zijn modern en doordat de meubels zijn uitgevoerd in een speciaal materiaal, zijn ze zeer geschikt voor familie gebruik.

Daarom een Caravelair

De daken van alle Caravelair caravans zijn gemaakt van polyester technologie en daardoor beter bestand tegen weersinvloeden zoals hagel. Hierdoor is de kans op hagelschade aanzienlijk minder en is besparing op verzekeringspremie mogelijk.
Door het gebruik van XPS-isolatie, een extra stevig schuim in de caravanvloer, -bodem en -wanen heeft de caravan een perfecte isolatie en levensduur. Bij Caravelair caravans kunt u daarom ook rekenen op een 7-jarig waterdichtheidsgarantie onder voorbehoud van een jaarlijkse controle door ons als erkende dealer.

Kamperen voor iedereen

Wij hebben het met de lichtgewicht caravans van Caravelair perfect voor elkaar. Met deze caravans ontstaat er voor een geheel nieuwe markt want u heeft geen zware trekauto meer nodig om te kamperen. Ook met een Volkswagen Polo, Citroen C3 of Opel Corsa kunt u met uw gezin heerlijk met de caravan op vakantie.

WAAROM CANNENBURG?

 • De Caravelair specialist van Nederland

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

 • Veel modellen op voorraad

 • BOVAG en RDW erkend

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.Henk Wieland
 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.Elly Willemse-Veldhuis
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
Back to top