Caravans Uithoorn, Mijdrecht, Loosdrecht

Zoekt u het meest uitgebreide en diverse aanbod aan caravans in de regio Uithoorn, Mijdrecht, Loosdrecht? Dat vindt u bij Cannenburg Caravans en Campers te Almere! U vindt bij ons prachtige en luxe onderkomens van onder andere de merken: Fendt, Eriba, LMC, TEC, Dethleffs, Burstner, Delta, Hobby, Chateau en Caravelair. Ontdek direct uw ideale caravan! U vindt deze snel en gemakkelijk op deze website. Neem een kijkje en ontdek welke past bij uw wensen!

Extra voordelige caravans: occasions

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Bent u op zoek naar een occasion en een goede deal? Ook dan bent u aan het goede adres bij Cannenburg Caravans en Campers. U vindt bij ons een enorm aanbod, soms extra voordelige, gebruikte caravans. Ook deze kunt u vinden via d ebutton hierboven. Vul hiervoor de voor u belangrijke criteria in, dan ziet u meteen welke occasions bij u passen. U zult niet onze eerste klant uit Uithoorn, Mijdrecht of Loosdrecht zijn die een prachtig caravan weet te vinden in ons aanbod van occasions! Bekijk deze selectie en ontdek uw toekomstige droomcaravan. Wees er wel snel bij, want dit aanbod verandert geregeld!

Schitterende luifels en voortenten voor alle caravans

Bij caravans horen natuurlijk ook luifels en tenten. Deze vergroten het beschikbare kampeeroppervlak en zorgen voor een droge toegang tot de caravan. Bij ons vindt u uiteraard ook voortenten en luifels in het aanbod. Dankzij de diversiteit kunt u kiezen uit verschillende producten. Dat is belangrijk, gezien u als caravanbezitter zo uw eigen wensen heeft voor luifels en tenten. De merken die wij bieden zijn Dorema, Unico, Isabella, StarCamp, Ventura en Thule. Ook met deze merken biedt Cannenburg het breedste aanbod voor de regio Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht. Vanuit deze plaatsen bent u binnen 30 minuten in onze winkel/showroom in Almere Haven, op het industrieterrein De Steiger!

BOVAG-erkend bedrijf

Uw comfort en veiligheid hangen sterk samen met het onderhoud van uw caravan. Het is dan ook goed om te weten dat wij al onze caravans leveren inclusief de benodigde onderhoudsbeurt. Deze voeren onze eigen technici uit, in onze professioneel ingerichte werkplaats. Hiernaast bieden wij ook schadeherstel aan. Cannenburg Caravans en Campers in een BOVAG- en RDW-erkend bedrijf, dat garant staat voor de hoogste kwaliteit.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top