Prachtige caravans Harderwijk, Ermelo, Putten

Zoekt u het meest diverse en uitgebreide aanbod aan caravans in de regio Harderwijk, Ermelo en Putten? Hiervoor gaat u naar Cannenburg Caravans en Campers te Almere! Bekijk deze comfortabele en luxe vakantieonderkomens van Hobby, Chateau, Dethleffs, Delta, Fendt, Eriba, Burstner, Caravelair, TEC en LMC! Zoek nu uw favoriet uit, die u zeker in ons aanbod zult vinden! Meer weten? Wij geven u graag meer informatie en persoonlijk advies. Neem nu een kijkje en ontdek uw toekomstige caravan!

Extra voordelige caravans!

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

De beste deals worden vaak gevonden bij Cannenburg. Geen wonder: met een enorm aanbod van voordelige en veelzijdige modellen caravans vindt u bijna altijd wel een caravan naar uw wens. Deze verkeren uiteraard in uitstekende staat, maar zijn extra voordelig geprijsd. U kunt ze gemakkelijk vinden door de voor u belangrijke criteria in te vullen. Zoals de indeling, het aantal zitplaatsen, de keuken en het sanitair. U kunt hierop gericht zoeken: vul de criteria in en ontdek meteen welke occasions aan al uw wensen voldoen! Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom te Almere Haven. Makkelijk bereikbaar vanuit Harderwijk, Ermelo of Putten. Wees er wel snel bij, want ons aanbod wisselt vaak!

BOVAG-erkend reparateur van caravans

Het onderhoud van uw caravan is natuurlijk zeer belangrijk. Hiermee wordt uw comfort en veiligheid gegarandeerd en daarnaast de waarde van uw caravan. Daarom verzorgen wij professionele onderhoudsbeurten voor alle merken caravans. Cannenburg Caravans en Campers voert deze zelf uit als RDW- en BOVAG-erkend bedrijf. In onze professionele werkplaats werken ervaren monteurs, die deze onderhoudsbeurten tot in de puntjes verzorgen. Ook kunt u bij ons terecht in het geval van schade aan uw caravan. Onze schadeherstel afdeling staat voor uw caravan klaar om alle schades op professionele wijze te herstellen zodat uw caravan er weer als nieuw uitziet.

Voortenten en luifels voor uw caravan

Uiteraard zijn tenten en luifels essentieel voor caravans. Immers maken deze de oppervlakte van een kampeerplek ruimer en toegankelijker. Ook blijft de toegang tot de caravan droog en schoon. Uiteraard vindt u ook deze kampeerproducten in ons aanbod, waardoor u genoeg keuze heeft. Wij bieden u hiervoor een van de grootste selecties van de hele regio Harderwijk, Ermelo en Putten! Met merken zoals onder andere Unico, Ventura, Dorema, Thule, StarCamp en Isabella. Bekijk nu de video’s met onze demonstraties van de individuele tenten, of kom eens langs in onze showroom/winkel in Almere Haven!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top