Ga voor maximale zekerheid bij caravan occasions in de regio Naarden, Bussum en Ankeveen

Als u zoekt naar de beste caravan occasions, kunt u het beste vertrouwen op een aanbieder die een gebruikte caravan verkoopt met zo veel mogelijk zekerheden. Bij Cannenburg in Almere begrijpen we dat een gebruikte caravan garant moet staan voor een onbezorgde kampeervakantie. Als u dus maximale zekerheid wenst in combinatie met een aantrekkelijk prijskaartje, dan bieden wij de juiste keuze! Bij ons maakt u in de regio Naarden, Bussum en Ankeveen namelijk altijd een goede keuze voor een gebruikte caravan. Juist bij een gebruikte caravan zijn er namelijk een aantal zaken waar u extra aandacht aan moet besteden. De medewerkers van Cannenburg helpen u graag met een goed stuk advies waar u echt wat aan heeft zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw ‘nieuwe’ caravan!

Welke zaken zijn bij de aanschaf van een gebruikte caravan van belang?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Als u op zoek gaat naar een gebruikte caravan, let dan in ieder geval op een aantal belangrijke zaken die rechtstreeks invloed hebben op het gebruik van uw caravan: het gewicht en de kogeldruk zijn daarbij belangrijke criteria. Bent u van plan om een grote, zware of juist een compacte en lichtere caravan aan te schaffen? Check dan het maximale trekgewicht van uw auto. Als u een zwaardere caravan overweegt, dan hoort daar ook een auto bij die meer trekgewicht aan kan. Controleer ook het verschil tussen het rijklaar gewicht van de caravan en het maximaal toelaatbare gewicht (dat verschil is dus feitelijk het gewicht dat u aan bagage kunt meenemen). Ook de kogeldruk (het verticale en maximale gewicht dat op de trekhaak mag steunen) is een belangrijke factor. Deze vindt u op een plaatje bij de trekhaak van uw auto. Een juiste kogeldruk zorgt voor een betere wegligging en meer veiligheid tijdens het rijden. De adviseurs van Cannenburg vragen altijd naar uw persoonlijke situatie zodat we uitsluitend een caravan occasion aanbieden die het beste bij uw wensen en uw auto past.

Gebruikte caravan occasions koopt u “All-inclusive” bij Cannenburg

Bij aanschaf van een gebruikte caravan hanteren we een unieke “All-Inclusive” verkoopprijs waarbij heel veel zaken zijn inbegrepen. Dat start met een uitgebreide BOVAG onderhoudsbeurt inclusief vervanging van onderdelen (m.u.v. banden), het keuringsrapport en ons afleverpakket. Bij een caravan occasion krijgt u maar liefst 12 maanden garantie. Ook regelen wij de kenteken tenaamstelling en RDW vrijwaring voor uw eventuele inruilcaravan. Een verkoopmedewerker neemt altijd uitgebreid de tijd om u vertrouwd te maken met uw aangeschafte caravan. Bij Cannenburg krijgt u bovendien jaarlijks een gratis vochtcontrole van uw caravan zolang u deze in bezit heeft (t.w.v. € 150,- per controle). Als aflevergeschenk ontvangt u ook nog een handige opstap voor een eenvoudige entree in uw caravan.U merkt het: kiest u bij Cannenburg voor een van onze caravan occasions, dan krijgt u de zekerheden en uitgebreide service alsof het een nieuwe betreft!

Een caravan occasion kopen bij Cannenburg; kwaliteit & zekerheid

Wanneer u heeft besloten om een tweedehands caravan te kopen, dan kiest u natuurlijk het liefst voor maximale kwaliteit en zekerheid. Het occasionaanbod bij Cannenburg bestaat daarom uitsluitend uit caravans die een grondige check hebben gehad op: de technische staat, schade en op vocht alvorens ze bij ons worden aangeboden. Ondanks dat de aanschafprijs een stuk voordeliger is, koopt u bij Cannenburg altijd een caravan met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De  controle geschietd 100% conform de BOVAG-norm en daar bovenop hanteren wij de al genoemde “All-Inclusive” verkoopprijzen.  Mocht u in de regio Naarden, Bussum en Ankeveen op zoek zijn naar een caravan occasion, dan is Cannenburg het perfecte adres! In onze showroom en op ons buitenterrein adviseren en informeren wij u graag over de vele verschillende caravan occasions. Kom daarom langs bij ons bedrijf in Almere of kijk eerst op de website voor ons aanbod gebruikte caravans. Uw oude caravan, camper of vouwwagen ruilen we overigens graag in. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top