Betrouwbare caravan occasions in de regio Muiden, Muiderberg en Weesp

Of het nu een nieuwe caravan of caravan occasions betreft, een eigen caravan geeft u de ultieme vrijheid om er op uit te trekken wanneer u dat wilt. Misschien bent u van plan om een caravan aan te schaffen zonder een enorme investering te doen. Een gebruikte caravan is dan een uitstekende optie. Bij ons in Almere, 10 minuten rijden vanaf Muiden, Muiderberg en Weesp, koopt u een gebruikte caravan met een uitgebreid pakket aan zekerheden. Denk eraan: ook bij een caravan occasions zijn er een aantal zaken waar u aandacht aan moet geven. De medewerkers van Cannenburg helpen u graag met gedegen advies zodat u straks kunt gaan genieten van een onbezorgde kampeervakantie met uw eigen ‘nieuwe’ caravan!

Een caravan occasion kopen bij Cannenburg

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wanneer u heeft besloten om een tweedehands caravan te kopen, kiest u het liefst voor maximale zekerheid. De caravan occasions uit het aanbod van Cannenburg bestaat daarom uitsluitend uit caravans die een grondige check hebben gehad op schade en op vocht alvorens ze als occasion worden aangeboden. Hierdoor kunnen wij u melden dat de prijs en kwaliteit van de caravan altijd met elkaarin verhouding staat zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De standaard controle gebeurt 100% conform de BOVAG-norm en daar bovenop krijgt u bij ons ‘de Cannenburg know-how’. Wij nodigen u graag uit om u eens voor te laten lichten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wat wij nu onder kwaliteit verstaan. Dan kunt u gelijk kennismaken met ons ruime aanbod accessoires (neem ook een kijkje in onze kampeerwinkel). Van een fietsendrager, luifel, voortent tot een mover of een reservewiel; we bieden het allemaal aan. Kom daarom langs bij ons bedrijf in Almere of kijk eerst op de website voor ons aanbod gebruikte caravans.

Cannenburg biedt gebruikte caravans inclusief extra zekerheid

Ondanks dat de aanschafprijs een stuk voordeliger is, koopt u bij Cannenburg een gebruikte caravan met een uitgebreid pakket aan zekerheden. Wij hanteren een unieke “All-Inclusive” verkoopprijs waarbij talrijke zaken zijn inbegrepen. Zo behoort een uitgebreide BOVAG onderhoudsbeurt, inclusief vervanging van onderdelen (m.u.v. banden), keuringsrapport en sticker tot ons afleverpakket. Op onze caravan occasions krijgt u 12 maanden garantie. Ook regelen wij de kenteken tenaamstelling en RDW vrijwaring voor uw eventuele inruil caravan. Een verkoopmedewerker neemt uitgebreid de tijd om u vertrouwd te maken met uw aangeschafte caravan. Bij Cannenburg regelen we bovendien dat uw caravan jaarlijks een gratis  vochtcontrole krijgt zolang u de caravan in bezit heeft (t.w.v. € 150,- per controle). Als aflevergeschenk ontvangt u tot slot een handige opstap voor een eenvoudige entree in uw occasion caravan. Kortom, kiest u bij Cannenburg voor een gebruikte caravan, dan krijgt u toch de zekerheden en uitgebreide service alsof u een nieuwe aanschaft!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Als u in de regio Muiden, Muiderberg en Weesp op zoek bent naar een caravan occasion, dan is Cannenburg het ideale adres! In onze showroom en op ons buitenterrein in Almere adviseren en informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Zo krijgt u de beste indruk van de gebruikte modellen. Maar u kunt zich vanzelfsprekend ook eerst online oriënteren. Op onze website vindt u caravan occasions met een uitgebreide presentatie. Uw oude caravan, camper of vouwwagen ruilen we overigens graag in. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top