Kies voor betrouwbare caravan occasions in Lelystad, Swifterbant, Dronten

Waarom kiezen voor caravan occasions is een vraag die eigenlijk eenvoudig is om te beantwoorden. Een eigen caravan is immers voor velen een absolute droom. Geen wonder, want een caravan biedt de ultieme vakantievrijheid. Een nieuwe caravan is echter een kostbare aangelegenheid en dan is een caravan occasion een uitkomst. Uiteraard koopt u caravan occasions het liefst met zo veel mogelijk zekerheden. Wij realiseren ons heel goed dat ook een gebruikte caravan een onbezorgde kampeervakantie moet garanderen. Wilt u daarom profiteren van maximale zekerheid met een gunstig prijskaartje? Dan schaft u in de regio Lelystad, Swifterbant, Dronten bij ons een gebruikte caravan aan bij een bedrijf met een schat aan ervaring op dit gebied. Te meer omdat er bij de aanschaf van een gebruikte caravan een aantal zaken zijn waar extra aandacht aan moet worden besteed. De ervaren medewerkers van Cannenburg helpen u graag met goed advies en de juiste keuze zodat u straks onbezorgd kunt gaan genieten van uw eigen caravan!

Caravan occasions kopen met extra zekerheid

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wanneer u heeft besloten om een tweedehands caravan te kopen, kiest u natuurlijk het liefst voor maximale kwaliteit tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Het occasion aanbod bij Cannenburg bestaat daarom uitsluitend uit caravans die een grondige check hebben gehad op de technische staat,op eventuele schade en op vocht alvorens ze als occasion bij ons worden aangeboden. Ondanks een aantrekkelijk prijskaartje, koopt u bij Cannenburg een gebruikte caravan met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De technische controle gebeurt 100% conform de BOVAG-norm en daar bovenop hanteren wij “All-Inclusive” verkoopprijzen waarbij heel veel zaken bij de prijs zijn inbegrepen.

“All-inclusive” prijzen bij caravan occasions voor de regio Lelystad, Swifterbant, Dronten

Wij gebruiken een unieke “All-Inclusive” verkoopprijs voor onze caravan occasions waarbij veel zaken die bij de aanschaf van belang zijn, zijn inbegrepen. Dat begint met een uitgebreide BOVAG onderhoudsbeurt inclusief vervanging van onderdelen (m.u.v. banden), een keuringsrapport en maar liefst 12 maanden garantie. Ook regelen wij de kenteken tenaamstelling en RDW vrijwaring voor uw eventuele inruil caravan. Bij de aflevering neemt een verkoopmedewerker uitgebreid de tijd om u vertrouwd te maken met uw aangeschafte caravan. Bovendien wordt jaarlijks een gratis vochtcontrole van uw caravan uitgevoerd zolang u deze in bezit heeft (t.w.v. € 150,- per controle).Tenslotte krijgt u als aflevergeschenk een handige opstap voor een eenvoudige entree in uw caravan. Kortom, kiest u bij Cannenburg voor een gebruikte caravan, dan krijgt u toch de zekerheden en uitgebreide service die bij een nieuwe caravan horen!

Hoe wilt u dat uw caravan er uit ziet?

Een betrouwbaar adres biedt u bij de aanschaf van caravan occasions een grote keuze en objectief advies. Daarom heeft Cannenburg altijd de keuze uit vele caravans met verschillende indelingen, voorzieningen en accessoires. Dikwijls is een gebruikte caravan door de vorige eigenaar al voorzien van handige extra’s waarvoor u dus geen extra geld hoeft te betalen. Uiteraard is het mogelijk om in onze kampeerwinkel  extra accessoires aan te schaffen om uw caravan verder te personaliseren. Let bij uw keuze voor een caravan in ieder geval op de gezinssamenstelling. Heeft u veel slaapplaatsen  nodig of is een bed voldoende? Ook de hoeveelheid leefruimte is heel persoonlijk. Bent u veel buiten of in de voortent, dan heeft u misschien genoeg aan een kleinere leefruimte. Of vindt u het juist prettig om ’s avonds binnen te zitten? Denk goed na hoe u de caravan gaat gebruiken. Meer in de zomer of juist in de koelere jaargetijden? De indeling van de caravan ligt immers vast en die kunt u niet meer veranderen. Qua indeling zijn verder zaken als de zithoek, de positie van de keuken en de badkamer belangrijke aandachtspunten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Wilt u meer weten over onze caravan occasions?

Bent u in de regio Lelystad, Swifterbant, Dronten op zoek naar een caravan occasion, dan is Cannenburg een betrouwbaar en zeer ervaren adres. In onze showroom en op ons buitenterrein adviseren en informeren wij u graag over de verschillende caravan occasions. Dan kunt u gelijk kennismaken met ons ruime aanbod accessoires (u kunt ook een kijkje nemen in onze kampeerwinkel). Kom daarom langs bij ons bedrijf in Almere of kijk eerst op de website voor ons aanbod gebruikte caravans. Uw oude caravan, camper of vouwwagen ruilen we overigens graag in. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top