Uitstekende caravan occasions voor de regio Hilversum, Laren, Kortenhoef

Of het nu een nieuwe caravan of een caravan occasion betreft, een eigen caravan brengt altijd de vrijheid om op vakantie te gaan wanneer u daar behoefte aan heeft. Een nieuwe caravan vergt een flinke investering en dat geld wilt of kunt u niet uitgeven. Dan vindt u vast een perfect alternatief tussen onze caravan occasions. In de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef schaft u bij Cannenburg een gebruikte caravan aan met de zekerheden die horen bij een nieuwe. Bij de aanschaf van een gebruikte caravan zijn een aantal zaken waar u extra aandacht aan moet geven. Daarom is het zo belangrijk om voor een caravan occasion te kiezen bij een betrouwbare partij met veel kennis en ervaring. De medewerkers van Cannenburg helpen u graag met een stuk gedegen advies zodat u straks kunt gaan genieten van een onbezorgde kampeervakantie met uw caravan!

Waar moet u op letten bij caravan occasions tijdens uw zoektocht?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wie de zoektocht naar een gebruikte caravan start, dient altijd op een paar belangrijke zaken te letten die te maken hebben met het gebruik van uw caravan. Technische zaken zoals het gewicht en de kogeldruk zijn daarbij belangrijke criteria. Kiest u voor een grote, zware caravan of wilt u juist een compacte en lichte caravan aanschaffen? Controleer in ieder geval altijd het maximale trekgewicht van uw auto. Als u een zwaardere caravan overweegt, dan hoort daar ook een auto bij met een hoger trekgewicht. Kijk ook naar het maximale laadgewicht van de caravan; oftewel het laadvermogen. Tevens is de kogeldruk (het verticale en maximale gewicht dat op de trekhaak mag steunen) een belangrijke factor. Deze vindt u op een plaatje bij de trekhaak van uw auto. Een juiste kogeldruk garandeert een goede wegligging en meer veiligheid tijdens het rijden. De adviseurs van Cannenburg vragen altijd naar uw persoonlijke situatie zodat we uitsluitend een caravan occasion aanbieden die het beste bij uw wensen en uw auto past.

Gebruikte caravans inclusief extra zekerheid zijn bij Cannenburg de maatstaf

Hoewel de aanschafprijs een stuk gunstiger is in vergelijking met een nieuwe caravan, koopt u bij Cannenburg een gebruikte caravan met een uitgebreid pakket aan zekerheden. Wij hanteren een unieke “All-Inclusive” verkoopprijs op onze caravan occasions waarbij talrijke zaken zijn inbegrepen. Zo is een uitgebreide BOVAG onderhoudsbeurt inclusief vervanging van onderdelen (m.u.v. banden) en een keuringsrapport een standaard onderdeel van ons afleverpakket. Bij onze caravan occasions krijgt u bovendien 12 maanden garantie. Tevens regelen wij de kenteken tenaamstelling en RDW vrijwaring voor uw eventuele inruil caravan. Bij de aflevering neemt een verkoopmedewerker uitgebreid de tijd om u vertrouwd te maken met uw aangeschafte caravan. Bij Cannenburg regelen we daarnaast dat uw caravan jaarlijks een gratis vochtcontrole krijgt zolang u de caravan in bezit heeft (t.w.v. € 150,- per controle). Als aflevergeschenk ontvangt u tot slot een handige opstap voor een eenvoudige entree in uw occasion caravan. U merkt het, wie bij Cannenburg kiest voor een gebruikte caravan,  krijgt de zekerheden en uitgebreide service die bij een nieuwe caravan horen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bent u in de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef op zoek naar het grootste aanbod caravan occasions, dan is Cannenburg het ideale adres! In Almere vindt u onze showroom waar wij u uitgebreid adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden. Alleen dan krijgt u de beste indruk van ons aanbod caravans. Wij nodigen u graag uit om u te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Dan kunt u gelijk kennismaken met ons ruime aanbod accessoires (kijk ook in onze kampeerwinkel). Van een fietsendrager, luifel, voortent tot een mover of een reservewiel; het maakt allemaal onderdeel uit van ons assortiment. Maar u kunt zich vanzelfsprekend ook eerst online oriënteren. Op onze website vindt u al onze caravan occasions met een uitgebreide beschrijving en presentatie. Uw oude caravan, camper of vouwwagen ruilen we overigens graag in. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top