Caravan occasions Utrecht, Maarssen en Breukelen

De voordeligste caravan occasions voor de regio Utrecht, Maarssen en Breukelen vindt u bij Cannenburg Caravans en Campers in Almere. Al ruim veertig jaarzijn wij de kampeerspecialist voor caravanliefhebbers, en bieden hierdoor een veelzijdig aanbod met prachtige caravan occasions uit. Bij ons heeft u alle keuze om eindelijk eens op vakantie te gaan met de juiste caravan! Deze is perfect onderhouden en uiteraard voordelig geprijsd. Neem direct een kijkje en maak uw keuze uit onze caravan occasions!

Caravan occasions met uw gewenste indeling!

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

De caravan occasions die u zoekt, moeten uiteraard passen bij uw gezinssamenstelling. Zo zijn de keuken, slaapplaatsen en het sanitair belangrijke criteria. Selecteer dus op een of meerdere van de volgende criteria:

 • Sanitair: een middenopstelling, hoekopstelling of achteropstelling
 • Bedden: slaapbank, vrijstaand bed, stapelbed, hefbed, bovenbed, dwarsbed, kastbed, lengtebed, twee aparte bedden of Frans bed
 • Zitplaatsen: standaardzit, rondzit, dubbele standaardzit, treinzit, halve treinzit, middendinette kleine zit of L-zit
 • Keuken: eindkeuken, middelkeuken of kopkeuken

Makkelijk online zoeken en vinden

Omdat Cannenburg Caravans en Campers veel caravans inruilt, is ons aanbod met caravan occasions omvangrijk. Toch zult u snel een caravan vinden die bij u past. Hiervoor hoeft u alleen maar de meest relevante eigenschappen of wensen in te vullen. U ziet dan direct alle caravan occasions die aan uw wensen voldoen. Vul hiervoor alle voor u belangrijke criteria in, zoals het aantal gewenste slaapplaatsen, het maximale gewicht, het bouwjaar, het merk en het model.

Alle merken!

Welke caravan occasions u bij ons kunt vinden, hangt af van het moment. Dankzij onze grote klantenkring, ook uit de omgeving van Utrecht, Maarssen en Breukelen, verandert ons aanbod regelmatig. Gelukkig kunt u altijd gemakkelijk zoeken in ons aanbod, door uw gewenste merk of model in te vullen. U vindt bij ons onder andere de merken: Fendt, LMC, Chateau, TEC, Hobby, Caravelair, Burstner, Delta, Dethleffs en Eriba. Modellen zoals Diamond, Antares en Artica.

Perfect onderhouden caravan occasions voor Utrecht, Maarssen en Breukelen

De caravan occasions die wij verkopen, krijgen allemaal eerst een professionele onderhoudsbeurt. Zo weten wij zeker dat al onze klanten terecht met een gerust hart op vakantie kunnen gaan. Deze BOVAG-erkende onderhoudsbeurten voeren wij zelf uit in onze werkplaats in Almere Haven. Om welke caravan occasions het u ook gaat, bij ons voldoen deze aan strengste kwaliteitseisen. Bent u woonachtig in de regio Utrecht, Maarssen of Breukelen? Kom dan eens bij ons langs in Almere Haven!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top