Caravan occasions Uithoorn, Mijdrecht, Loosdrecht

Waar vindt u de beste caravan occasions voor Uithoorn, Mijdrecht, Loosdrecht? Bij Cannenburg Caravans en Campers te Almere! Ook uit deze omgeving ruilen klanten hun caravan bij ons in. Zo is een groot aanbod ontstaan van caravan occasions met uiteenlopende merken en modellen. De prijzen hiervan zijn natuurlijk veel lager dan de nieuwprijs. Bekijk nu ons aanbod en ontdek uw nieuwe caravan!

Makkelijk zoeken

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Omdat wij veel caravans inruilen, lijkt ons aanbod misschien wel té groot. Maar gelukkig kunt u zeer gericht zoeken op bijvoorbeeld prijs, merk, model en indeling. Hiervoor selecteert u alle voor u relevante eigenschappen. U ziet dan precies welke van onze caravan occasions bij u passen!

Enkele zoekcriteria zijn:

 • Merk – Burstner, Fendt, Eriba, Delta, Hobby, LMC, Chateau, Caravelair, TEC, Dethleffs
 • Bed – Bovenbed, 2 aparte bedden, kastbed, frans bed, hefbed, vast bed, vrijstaand bed, lengtebed, stapelbed lengte, slaapbank, dwarsbed
 • Keuken – Eindkeuken, kopkeuken, middenkeuken
 • Sanitair – Achter-opstelling, midden-opstelling, hoek-opstelling
 • Zitplaatsen – Dubbele standaardzit, halve treinzit, kleine zit, l-zit, middendinette, rondzit, standaardzit, treinzit

Caravan occasions voor Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht met de hoogste kwaliteit

Kiest u een van onze caravan occasions uit, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat deze van hoge kwaliteit en duurzaam is. U wilt immers nog vele jaren onbekommerd vakantie vieren in uw heerlijke caravan. Dit maakt Cannenburg graag mogelijk, door al onze caravan occasions te leveren met een grondige onderhoudsbeurt. Deze onderhoudsbeurt is BOVAG-erkend, en dus professioneel. Daarnaast dragen ook onze voordelige periodieke onderhoudsmogelijkheden bij aan vele zorgeloze vakanties!

Waarom onze caravan occasions?

Waarom u voor Cannenburg kiest? In Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht staan wij niet voor niets bekend als dé kampeerwinkel in de regio voor echte liefhebbers. Niet alleen bieden wij een groot aanbod in onze kampeerwinkel + showroom, maar ook de bijbehorende adviezen en service. Daarnaast  is ons aanbod met caravan occasions zeer divers. Dit dankzij onze 40 jaar ervaring in het bedienen van klanten onder andere in en buiten de regio Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht!

Gedegen advies bij caravan occasions!

Wilt u echt de juiste keuze maken uit alle mogelijke caravan occasions, dan is deskundig advies onontbeerlijk. Daarom geven wij u uitgebreid advies en begeleiden u waar gewenst in uw zoektocht. Door hiervoor echt de tijd te nemen, helpen wij u de juiste weloverwogen keuze te maken. Wees voor dit advies van harte welkom in onze showroom + winkel in Almere Haven, die u snel en makkelijk bereikt vanuit Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht. Direct vragen stellen of advies nodig? Neem nu contact met ons op via de contactgegevens!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top