Deskundige caravan inkoop Utrecht, Maarssen, Breukelen

Staat u op het punt uw caravan aan te bieden voor inkoop, in de regio Utrecht, Maarssen of Breukelen? Dan zoekt u natuurlijk een goede koper, tegen de beste prijs! Hoe krijgt u dit voor elkaar? Door uw caravan toe te vertrouwen aan een deskundige partij. Een echte kampeerexpert die weet wat uw caravan waard is. In de omgeving van Utrecht, Maarssen en Breukelen is dit al 40 jaar Cannenburg Caravans en Campers te Almere. Vul nu uw caravangegevens in en ontvang direct een bod! Meer weten? Neem nu contact met ons op voor persoonlijk advies!

Snel een bod vanuit onze inkoop

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Het krijgen van een bod op uw caravan, dat kan heel snel gaan. Hiervoor hoeft u alleen wat specifieke informatie over uw caravan in te vullen in het online contactformulier. Zoals het merk, het model, het bouwjaar, de accessoires en ook eventuele schade. Kort na het invullen van deze gegevens ontvangt u van ons een bod. Desgewenst helpen wij u verder met advies en eventuele reparaties of aanpassingen.

Professionele werkplaats

Cannenburg beschikt over een grote werkplaats waar professionele reparaties en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Wij zijn dan ook een erkend schadespecialist voor de meeste verzekeraars. Als BOVAG- en RDW-erkend bedrijf leveren wij de hoogste kwaliteit. Ook als het gaat om een reparatie of aanpassing aan uw inkoop-caravan kunt u altijd terecht in onze werkplaats. Makkelijk bereikbaar vanuit Utrecht, Maarssen, Breukelen of omstreken.

Waarom onze caravan inkoop?

Wilt u ook meteen weer een nieuwe/andere caravan kopen? Ook dan biedt onze inkoop u veel voordeel! Wij bieden een breed aanbod van verschillende caravans. Zo vindt u snel een caravan die beter bij u past en heeft u een goede deal middels inruil van uw huidige caravan! Bekijk nu al onze caravans uit de inkoop. Deze kunt u gemakkelijk uitzoeken en filteren op prijs, merk, model, slaapplaatsen en andere criteria!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top