Caravan inkoop Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht

Zoekt u voor uw caravan een goede partij voor de inkoop en het liefst in de regio Uithoorn, Mijdrecht of Loosdrecht? Dan wilt u natuurlijk een goede prijs krijgen en snel resultaat zien. Hiervoor zoekt u een echte specialist, een caravandeskundige met bewezen staat van dienst. Dit is al 40 jaar Cannenburg Caravans en Campers gevestig te Almere. Ontvang snel een bod via onze inkoop!

Klanten in de regio Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Omdat Cannenburg vanuit zijn historie een grote klantenkring heeft weten op te bouwen in onder andere Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht, zijn er genoeg mogelijkheden voor de inkoop van uw caravan. Een goede deal is snel gemaakt. Want ook uw caravan is interessant! Dus twijfel niet en vul uw caravangegevens in via ons inkoopformulier. Wij brengen dan direct een bod uit, of bemiddelen desgewenst tussen u en geïnteresseerde kopers.

Snel een bod via onze caravan inkoop

U zult niet lang hoeven te wachten op een bod voor uw caravan. Dankzij de grote vraag naar caravans, kan het snel gaan. U hoeft hiervoor alleen maar enkele zaken in te vullen in ons contactformulier. Zoals bijvoorbeeld het merk, model en bouwjaar, en de accessoires. En daarnaast de schade of slijtage die uw caravan heeft opgelopen. Nadat u dit heeft doorgegeven, ontvangt u al snel een bod. Zo weet u al meteen wat u kunt krijgen via de inkoop van uw caravan. Neem hiervoor nu contact met ons op of voeg direct uw caravan toe!

BOVAG-erkende werkplaats

Wij hebben een uitgebreide werkplaats waarin wij alle soorten reparaties, onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen uitvoeren. Dankzij de hoge kwaliteit van deze werkzaamheden, zijn wij erkend reparateur bij verschillende verzekeraars. Cannenburg is BOVAG- en RDW-erkend. U mag dan ook de hoogste kwaliteit verwachten binnen al onze werkzaamheden. Moet uw caravan eerst nog gerepareerd woorden voordat die gereed is voor onze inkoop? Geen probleem! Wij kunnen hiervoor alle benodige werkzaamheden uitvoeren. De locatie is in Almere Haven, op het Industrieterrein De Steiger, dat uitstekend bereikbaar is vanuit Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht.

Inkoop én inruil!

Naast inkoop van caravans kunt u bij ons ook terecht voor inruil. Zo bieden wij een zeer breed aanbod met diverse merken en modellen caravans. Bekijk deze caravans nu, maak uw keuze en vul het formulier voor een inruilvoorstel in, dat u bij elk productprofiel ziet! U ziet het, voor caravan inkoop (of inruil) komt u ook vanuit de regio Uithoorn, Mijdrecht, Loosdrecht, naar de specialist in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top