De caravan inkoop voor Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort

Bent u op zoek naar de caravan inkoop-specialist voor de regio Hoofddorp, Haarlem of Zandvoort? Ongetwijfeld heeft uw caravan nog waarde om een mooi bedrag voor te krijgen. Hiervoor zoekt u natuurlijk een goede koper en een even goed & reëel bod op uw caravan. Daarom kiest u net zoals zoveel kampeerliefhebbers uit de regio Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort, voor de inkoop van Cannenburg Caravans en Campers te Almere.

Waarom zaken doen met Cannenburg?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

U kiest bij Cannenburg voor een betrouwbare partij met 40 jaar ervaring. Zowel in als buiten Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort, staat ons bedrijf bekend als dé winkel (en showroom) voor kampeerders. Uw voordeel bij ons is dat de inkoop altijd gebaseerd is op een correcte inschatting van de waarde. Zo krijgt u gegarandeerd de best mogelijke prijs.

Hoe werkt onze caravan inkoop?

Het aanbieden van uw caravan bij onze inkoop is heel eenvoudig. Zo kunt u simpelweg (telefonisch) contact met ons opnemen voor advies of meer informatie. Ook kunt u uw caravan direct toevoegen aan ons bestand. Hierna ontvangt u snel een inkoop bod. Zo weet u meteen wat uw caravan nog waard is! Vul hiervoor het online contactformulier in met de details: het bouwjaar, model, merk, aantal gereden kilometers, aantal zitplaatsen, de eventuele schade en natuurlijk de gewenste vraagprijs.

Schades of onderhoud

Wilt u uw caravan bij onze inkoop aanbieden, maar heeft deze schade of een mankement? Dit hoeft geen enkel probleem te zijn. In onze ruime werkplaats kunnen wij bijna iedere schade repareren, en zo uw caravan geschikt maken voor de inkoop of voor uw verkoop. Hierdoor is een betere prijs mogelijk, dan wanneer u uw caravan te koop zou aanbieden in Hoofddorp, Haarlem of Zandvoort maar dan met schade of achterstallig onderhoud! Geef simpelweg aan om wat voor schade het gaat. Dit kunt u tevens invullen in het online formulier!

Inkoop van kleine en grote caravans, alle merken

Cannenburg Caravans en Campers verkoopt alle soorten caravans. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw specifieke merk of model niet ingekocht kan worden door ons. Wij verkopen vooral veel caravans van onder andere Hobby, Fendt en Caravelair. Heeft u een ander merk? Biedt deze gerust aan bij onze inkoop. Meer informatie en advies nodig van een caravanspecialist? Neem hiervoor nu contact met ons op!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top