Caravan inkoop Harderwijk, Ermelo en Putten

Staat u op het punt uw caravan aan te bieden voor verkoop? Verstandig, want hiermee valt in de meeste gevallen een mooi bedrag op te halen. Dit doet u als u bent uitgekeken op uw caravan, of als u simpelweg op zoekt bent naar een caravan die beter bij u past. Kies hiervoor de caravan inkoop van Cannenburg Caravans en Campers. Vele kampeerliefhebbers uit onder andere de regio Harderwijk, Ermelo en Putten gingen u al voor!

Hoe werkt onze caravan inkoop?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Het is bijzonder eenvoudig om uw caravan aan te bieden bij onze inkoop. Hiervoor kunt u uw caravangegevens gemakkelijk invullen in ons bestand. U ontvangt daarna spoedig een bod, waarmee duidelijk wordt wat uw caravan ongeveer waard is. Vul in het contactformulier alle belangrijke zaken in. Zoals: het merk, bouwjaar, model, aantal zitplaatsen, de kilometerstand, eventuele schade en natuurlijk uw gewenste vraagprijs. Of neem contact met ons op voor meer informatie! Wij doen een bod, of bemiddelen tussen u en een van onze vele geïnteresseerde klanten in Harderwijk, Ermelo en Putten.

Voor welk merk caravan zoekt u een inkoper?

U vindt alle soorten caravans en campers bij Cannenburg! Dus maakt u zich geen zorgen als u zich afvraagt of u uw specifieke merk of model wel bij onze inkoop past. Wij verkopen vaak caravans van onder andere de merken Fendt, Caravelair en Hobby, maar ook andere merken.Voeg uw caravan dus gerust toe, vraag meer informatie aan, of laat ons meteen een bod uitbrengen voor de inkoop van uw caravan! Eventueel zijn wij ook makkelijk bereikbaar vanuit Harderwijk, Ermelo en Putten, dus langskomen is uiteraard ook mogelijk.

Caravan inkoop specialist met eigen werkplaats

Het kan gebeuren dat u uw caravan te koop wilt aanbieden, maar dat deze schade heeft of een specifiek mankement. Gelukkig is dit voor onze inkoop geen probleem. Als BOVAG- en RDW-erkend bedrijf kunnen wij bijna alle soorten schade repareren, of onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in onze eigen werkplaats. Geef dus de gegevens van uw caravan door, inclusief eventuele schade. Cannenburg zoekt dan de beste oplossing voor u.

Waarom uw caravan bij onze inkoop?

Cannenburg heeft ruim 40 jaar ervaring. Zo staat ons bedrijf bekend als winkel voor én door kampeerliefhebbers. Vanuit deze ervaring is ook de inkoop van caravans professioneel geregeld, met uiteraard een reële waarde-inschatting. Zo heeft u niet alleen snel resultaat, maar ook de beste prijs! Dus ook voor Harderwijk, Ermelo, Putten en omstreken is Cannenburg uit Almere de caravan inkoop specialist!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top