Beste caravan inkoop Amersfoort, Baarn en Soest

Bij welke caravan inkoop in Amersfoort, Baarn of Soest kunt u uw caravan het beste verkopen? Bij Cannenburg Caravans en Campers, uw kampeerspecialist met ruim 40 jaar ervaring! Vanuit onze historie hebben wij een brede klantenkring opgebouwd in bijna heel Nederland, waardoor wij uw caravan snel kunnen verkopen, voor de beste prijs. Cannenburg zorgt voor professionele taxaties en adviezen voor al zijn klanten. Neem nu contact met ons op voor de inkoopan uw caraven. Vul ons formulier in en ontvang direct een uitstekend bod!

Waarom Cannenburg?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Cannenburg is een BOVAG- en RDW-erkend bedrijf met een grote showroom, kampeerwinkel en een eigen professionele werkplaats. Wie deskundige adviezen en hoogwaardige caravans (of campers) zoekt, gaat naar onze winkel in Almere Haven, die uitstekend bereikbaar is vanuit onder andere Amersfoort, Baarn en Soest. Ook voor de inkoop van caravans krijgt u bij ons het beste advies en de beste prijs. Hiervoor brengen wij zelf een bod uit op uw caravan.

Gemakkelijk aanbieden voor de inkoop!

Veel verkopers uit de regio Amersfoort, Baarn en Soest weten hun weg naar Cannenburg inmiddels te vinden. Diverse caravan eigenaren bieden bij ons hun caravan aan vanwege de snelle verkoop, en de zeer gunstige biedingen. Een succesvolle verkoop is snel gemaakt, dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring. Voor de inkoop hoeft u alleen maar enkele gegevens in te vullen zoals het merk, type, kenteken, chassisnummer, en bouwjaar. Ook kunt u de kilometerstand, accessoires, schade en gewenste vraagprijs invullen.

Wat voor bod krijgt u?

Omdat ons klantenbestand uit enorm veel kampeerders bestaat, zien wij veel mogelijkheden te bemiddelen in het succesvol verkopen van een caravan. Hierbij geven wij u ook graag advies over de inkoop en verkoop van uw caravan. Dus neem nu de proef op de som, vul direct uw caravangegevens in en ontvang op korte termijn uw eerste bod! Bent u gevestigd in Amersfoort, Baarn of Soest? Kom dan ook eens langs in onze winkel of showroom te Almere!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top