Cannenburg Najaarsshow 2023

Aanwezige leveranciers en vertegenwoordigers

Vanwege het grote succes, als waardering voor jou als onze trouwe klant én omdat wij het erg leuk vinden, organiseren wij dit jaar weer een Cannenburg Najaarsshow. En jij bent bij deze van harte uitgenodigd!

Wat is er te doen

Jij gaat net als voorgaande jaren kennis maken met het nieuwe modeljaar 2024 Hobby, Fendt en Caravelair caravans en Hobby campers. Je mag, zoals je gewend bent bij ons, elke caravan en camper in en uitstappen en van top tot teen bestuderen. Daarbovenop hebben wij aantrekkelijke kortingen en er lopen vele verschillende acties.

Caravans en campers

Heb jij een prachtige caravan of camper gezien en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Onze verkopers staan te trappelen om jou een mooi voorstel te doen.

Kampeeraccessoires

Naast caravans en campers komen verschillende kampeeraccessoires aan bod zoals: movers/rangeersystemen van de merken Enduro en Truma, fietsendragers van de merken Thule en Enduro, airco’s van de merken Dometic en Truma en uiteraard nog veel meer. Van veel merken staan er stands uitgestald. Hier kun je terecht voor vragen, aantrekkelijke aanbiedingen en demonstraties.

Voortenten en luifels

Ook de bekendste fabrikanten van voortenten en luifels zijn aanwezig. Bij ons promoten zij hun nieuwste creaties en geven ze uitleg over hun bestaande producten. Denk hierbij aan de merken Isabella, Doréma, Unico en Thule.

Kampeerartikelen

Uiteraard komt er een grote verscheidenheid aan kampeerartikelen aan bod. Gasflessen, autospiegels, schoonmaakartikelen, koelboxen, etc. Eigenlijk alles dat je in onze kampeerwinkel aantreft. Een aantal van deze leveranciers hebben bij ons hun stand klaarstaan en/of er is een vertegenwoordiger aanwezig om jou meer te vertellen over hun product(en).

Techniek en technische vragen

Heb jij vragen over de techniek van verschillende accessoires of jouw caravan of camper, dan kun je terecht bij één van onze monteurs. Deze experts kunnen jou alles vertellen over de technische ins-en-outs van jouw caravan, camper of kampeeraccessoire.

Eten en drinken

Uiteraard hebben wij gezorgd voor eten en drinken. Zo is o.a. Cadac – Dometic heerlijk aan het barbecueën op een Cadac-barbecue, er zijn twee foodtrucks aanwezig en er is een poffertjeskraam! Voor drinken kun je terecht bij ons aan de bar, bij de prachtige FORTUNE koffie-caravan en bij wijnhandel de Wijnkelder uit Almere. Uiteraard is al het eten en drinken gratis als dank voor jullie jarenlange steun en klandizie.

Cannenburg Kleurplaatwedstrijd 2023

Cannenburg kleurplaatwedstrijd & “kinderopvang”

Tijdens de Najaarsshow hebben wij gezorgd voor “kinderopvang” in onze kids-corner. Dit wordt verzorgd door de dochter van één van onze medewerkers. Zo kun jij in alle rust even rondkijken. Wanneer je kind tijdens de show bij ons een Cannenburg kleurplaat inkleurt en inlevert maakt hij of zij kans om een leuke LEGO kampeer-set te winnen. De kleurplaten liggen klaar bij ons in de kids-corner. Alle kinderen mogen meedoen met de kleurplaatwedstrijd.

Locatie en tijd

Jij en iedereen die je graag mee wil nemen, is van harte welkom op zaterdag 11 en zondag 12 november vanaf 11.00 tot 17.00 uur op de Steiger 13 in Almere. Je hoeft je niet aan te melden en bent vrij om binnen te lopen.

*Een gespecialiseerd EHBO team is aanwezig gedurende deze twee dagen

Header cannenburg caravans en campers Najaarsshow 2024
Back to top