De beste campers van Harderwijk, Ermelo en Putten

Zoekt u bijzondere campers bij u in de regio Harderwijk, Ermelo of Putten, dan zoekt u het ongeëvenaarde aanbod van Cannenburg. Met meer dan 40 jaar ervaring als kampeerspecialist, weten wij precies de juiste camper voor u te regelen. Als kampeerliefhebbers begrijpen wij precies wat u wilt en wat u nodig heeft. Hiervoor nemen wij alle tijd, om samen uw droomcamper te ontdekken. Wij bieden een enorm aanbod met campers in nog geen 20 minuten afstand van Harderwijk, Ermelo en Putten. Bekijk direct ons aanbod!

Gericht naar campers zoeken in de regio Harderwijk, Ermelo en Putten

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wilt u een goede vergelijking maken, dan heeft u goede informatie nodig. Die vindt u in iedere advertentie van onze caravans. Overzichtelijk ziet u onder andere het merk, model, gewicht, type en prijs. Klikt u door, dan ziet u ook de kleinste details, zoals de accessoires en verschillende afmetingen. U kunt deze en andere criteria invullen en zo de campers vinden die hieraan voldoen. Woont u in Harderwijk, Ermelo of Putten? Kom dan ook eens langs in onze showroom in Almere Haven!

Video’s bij ons aanbod campers

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Het leukste aan het uitzoeken van campers is natuurlijk het bekijken van de beelden. Zo ziet u of de stijl u bevalt, hoe ruim en hoog een camper is, en of de indeling bij u past. Hiervoor vindt u bij ons de best gespecificeerde gegevens voor de regio Harderwijk, Ermelo en Putten! Bij alle campers kunt u de kleinste details uitzoeken. Bovendien ziet u deze campers in volle glorie op video! Hiermee tonen wij u de campers van alle kanten, ook van binnen. Zo krijgt u pas écht een goed beeld!

Alle campers klaar voor vakantie

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Echt vakantie vieren doet u in een perfect onderhouden camper. Een camper waarvan u weet dat deze perfect rijdt, functioneert en werkt. Hierop kunt u vertrouwen dankzij de professionele onderhoudsbeurt die Cannenburg Caravans en Campers zelf uitvoert. In onze eigen werkplaats verzorgen wij tevens periodieke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bezoek onze winkel/showroom en werkplaats in Almere Haven, deze bereikt u snel vanuit Harderwijk, Ermelo en Putten.

Extra voordelige campers; occasions

Een andere voordelige optie voor uw nieuwe camper: de occasion campers van Cannenburg! Dankzij onze grote klantenkring, hebben wij een zeer omvangrijk en divers aanbod. Met merken zoals onder andere Challenger, Adria, Hobby, Pössl en Burstner. Zo heeft u meer keuze uit exclusieve campers, die voor sterk gereduceerde prijzen te koop staan. Deze occasions worden geleverd inclusief een uitvoerige en BOVAG-erkende onderhoudsbeurt. Ons aanbod met campers wisselt vaak, dus wees er snel bij! Dus ook voor de regio Harderwijk, Ermelo en Putten is Cannenburg de camper specialist!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top