Inspirerend aanbod campers Amersfoort, Baarn en Soest

De fraaiste campers in de regio Amersfoort, Baarn en Soest? Die vindt u bij Cannenburg! Wij bieden u een ongeëvenaard aanbod, met deskundige begeleiding bij uw aankoop. Het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring als uw lokale/regionale kampeerspecialist! Als liefhebbers begrijpen wij wat u zoekt, en welke campers aansluiten op uw wensen. Hierbij heeft u keuze uit een van de grootste voorraad campers van Amersfoort, Baarn, Soest en verre omstreken! U kunt  deze allemaal online bekijken. Ga hiervoor nu naar ons aanbod en ontdek uw droomcamper!

Zeer brede keuze in campers

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wat voor campers? Bent u geïnteresseerd in een specifiek merk of model, een minimum aantal slaapplaatsen en een bepaalde prijsklasse? Wij bieden u diverse campers die aansluiten op uw wensen. Zoals de Optima en Vantana, van het bekende merk Hobby. Hier hoeft u niet lang voor te zoeken: vul simpelweg alle gewenste criteria in. U ziet dan direct de campers die aan deze criteria voldoen. Heeft u daarna nog vragen, neem dan vooral contact met ons op! Wij geven u graag uitgebreid advies. Langskomen in onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit Amersfoort, Baarn of Soest!

De beste en meest uitgebreide camper informatie

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

U komt alles te weten van onze campers. Elke advertentie is namelijk voorzien van de volledige informatie. Zo ziet u in één oogopslag het merk, model, type, maximaal gewicht, rijklare gewicht en de prijs. Maar daarmee zijn we er nog lang niet. Door de advertentie aan te klikken, leest u een nóg uitgebreidere beschrijving, bekijkt u de plattegrond, alle kenmerken en accessoires zoals de verwarming, koelkast en verlichting. Tot in de kleinste details kunt u alles nagaan; van de draaicirkel tot met de dikte van de wanden!

Haarscherp in (video)beeld!

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Het leukste van campers is natuurlijk de afbeeldingen bekijken! Niet alleen heeft elke camper bij ons een uitgebreide beschrijving, specificering en afbeeldingen; ook kunt u een uitgebreid filmpje bekijken van de campers in het echt! Hierin vertellen wij u meer over de betreffende camper. Zo krijgt u deze vanuit elke hoek te zien, inclusief een impressie van de binnenkant. Wij zijn nog geen klant uit onder andere Amersfoort, Baarn of Soest tegengekomen die daar geen zin in vakantie van kreeg!

Altijd weer nieuwe camper occasions

Naast nieuwe campers biedt Cannenburg een groot aanbod met camper occasions. Ook dit zijn prachtige campers, maar nog voordeliger geprijsd! Wel verandert dit aanbod regelmatig. Dus hou dit aanbod in de gaten, neem af en toe een kijkje voor dat ene buitenkansje! Zo zijn wij dus ook voor Amersfoort, Baarn en Soest de camper specialist!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top