Camper occasion Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht

Zoekt u een echte buitenkans, dé voordeligste camper occasion van Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht? Dan zoekt u de occasions van Cannenburg Caravans en Campers in Almere. Want wij bieden een veelzijdig aanbod met verschillende merken en prijzen. Al deze campers voorzien wij van een officiciele BOVAG-onderhoudsbeurt, zodat u op vakantie gaat in een perfecte camper! Bekijk nu al onze camper occasions voor Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht. Ontdek uw droomcamper! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wat wordt uw nieuwe camper?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Voordat u een definitieve keuze maakt voor een camper occasion, wilt u zich wellicht optimaal laten informeren en/of adviseren. U wilt immers vele jaren ongehinderd genieten van fijne vakanties in uw camper. Daarom moet uw camper perfect aansluiten op al uw wensen. Cannenburg Caravans en Campers helpt u hier graag bij, door u alle nodige adviezen én tijd te geven. Als kampeerliefhebbers adviseren wij u graag en beantwoorden al uw vragen. Dus woont u in Uithoorn, Mijdrecht of Loosdrecht? Kom dan eens langs in onze winkel + showroom in Almere Haven, of neem nu direct contact met ons op!

Grootste aanbod voor Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Wij bieden u een uiterst divers aanbod met verschillende camper occasions van alle merken, modellen en prijsklassen. Vanuit het hele land, waaronder Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht, bezoeken klanten ons voor het inruilen van hun camper. Hierdoor vindt u breed aanbod met prachtig camper occasions van merken zoals Adria, Burstner, Challenger, Hobby en Pössl. Wees er wel snel bij, want door onze grote klantenkring verandert ons aanbod met camper occasions regelmatig!

Doe een inruilvoorstel

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Heeft u zelf nog een camper waar u te weinig mee doet of die niet (meer) voldoet aan uw wensen? Benut de resterende waarde van uw camper! Ruil deze in voor een ander occasion! Door deze inruil kunt u een camper vinden die wel voldoet aan uw huidige wensen. Vul nu ons inruilformulier in met de details van uw camper, en ontvang een gunstig bod. Hiervoor nemen wij binnen korte tijd contact met u op! Inkopen van campers doen wij ook.

Waarom onze camper occasion?

Met meer dan 40 jaar ervaring is Cannenburg de kampeerwinkel voor én van liefhebbers, ook voor de regio Uithoorn, Mijdrecht, Loosdrecht, en de rest van Nederland. Vanuit onze grote kampeerwinkel/showroom en werkplaats in Almere bieden wij aantrekkelijke camper occasions, altijd inclusief professionele onderhoudsbeurt. Cannenburg is RDW- en BOVAG-erkend.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top