Nieuws

Het laatste nieuws, leuke tips & trips van Cannenburg

2021 CARAVELAIR MODELLEN

De nieuwe Caravelair modellen 2021 staan nu bij ons op de website

De Antares Titanium serie

Zo hebben zij besloten de scherp geprijsde Titanium nu als serie uit te brengen. Naast het bestaande actiemodel, de Antares Titanium 390 komen er nog 2 nieuwe modellen bij, namelijk de 430 en de 455. De Titanium 455 is een bekende indeling uit de Antares Style serie. De Titanium 430 is echter geheel nieuw. Deze compacte caravan met een binnenlengte van 4,50 meter heeft een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed aan de voorzijde. In het midden staat de toiletruimte tegenover een prachtige keuken van 165 cm lang. Achterin treffen we een ruime treinzit met daarnaast de hangkast. De Antares Titanium serie is zeer compleet met o.a. rondverwarming, ultra heat elektrische verwarming, verzwaarde uitdraaisteunen, lichtmetalen velgen, reservewiel, hordeur, dissel afdek, sportieve dakreling, buitendeur met raam, grijze polyester wanden en luxe “Sydney” bekleding. De 430 en 455 hebben ook nog een 150 liter ladekoelkast.

De Alba serie

De basis serie, de Alba, wordt komend seizoen gesierd door een nieuwe bumperpartij. De striping wordt op een hoger niveau gebracht. Ook hier een nieuwe indeling: de Alba 472. Een caravan met 2 enkele bedden op een binnenlengte van 4,70 meter. Het bed is zelfs om te bouwen tot King-size bed. Een groot voordeel van deze caravan is het lage leeggewicht van 900 kg. Ook komend seizoen is de standaarduitrusting van de Alba serie uit te breiden met twee pakketten:

Pack Travel

Het Pack Travel (AKS 3004, schokbrekers, serviceluik 75×30 cm. en reservewielhouder in de disselbak) maakt de caravan al behoorlijk compleet.

Pack Ambition

Voor wie dat nog niet genoeg is kan men ook nog het Pack Ambition bestellen. Met een 5 liter Trumatherme boiler, een handdouche, een Midi Heki dakluik van 70×50 cm, een hordeur, een vaste watertank van 30 liter en 3 LED leesspots wordt de Alba serie zo meer dan compleet.

De Antares Style

De vorig jaar grotendeels aangepaste Antares Style serie gaat het komend seizoen ongewijzigd in. Deze succesvolle serie biedt komend jaar de keuze uit 4 indelingen, van compact tot groot en van tweepersoonsbedden, enkele bedden tot zelfs een kinderkamer indeling.

De Artica

De Artica serie krijgt een nieuw interieurdesign en nieuwe bekleding. De Artica 465 vervalt en daarvoor in de plaats komt er een nieuwe indeling bij: De Artica 520. De Artica serie is de topserie in Nederland en dat is zeker te zien in de nieuwe 520. Een ruime rondzit, een keuken met bar en langwerpige kookplaat, en zeker het grote rechthoekige bed laten de verwende kampeerder genieten. Tel daarbij het ruime uitrustingsniveau op en men kan concluderen dat dit een succesnummer wordt. Uiteraard heeft de Artica-serie standaard de 150 liter XL-Freeze koelkast.

Wanneer zijn de nieuwe 2021 modellen bij ons beschikbaar?

Wij verwachten eind september de nieuwe modellen. Een exacte datum is nog niet bekend.

 

Back to top