Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Campers > Hobby campers

Hobby Campers / Kampeerauto's

Een Hobby kampeerauto herken je direct. Niet alleen door zijn karaktervolle enunieke design, maar vooral ook door de grote hoeveelheid standaard accessoires.Ideale slaapoplossingen, doordachte badkamers en slim ingedeelde keukens zorgensamen voor een comfort zoals u dat thuis ook wenst. Gezellige LED verlichting,het door Hobby ontwikkelde CI-BUS boordmanagementsysteem en nog veel meerbijzondere details.

Er even tussenuit. Een sportieve surftrip met vrienden. Of een zonnige vakantie met het gezin. De levenslustige SIESTA DE LUXE staat voor alles open; veel plaats voor uw baga- ge, gezellig samen genieten en een heleboel plezierige momenten. Standaard zijn alle modellen uitgerust met een compleet accessoirepakket. Het reizen met een SIESTA DE LUXE is daarom altijd een feest. U heeft rondom het comfort zoals u dit thuis gewend bent. En dat alles zonder dure extra accessoires of pakketten. Dankzij de Hobby All-Inclusive uitrusting is de SIESTA DE LUXE altijd klaar voor de leukste reizen. De SIESTA DE LUXE laat geen enkele wens onvervuld.

Uw Hobby OPTMA DE LUXE is standaard helemaal compleet. Dus geen dure extra's meer of extra pakketten. Standaard is alles All-Inclusive. Vakantievieren in een OPTIMA DE LUXE is daardoor een feest. U geniet als geen ander van comfort en luxe. Dankzij de complete uitrusting is uw OPTMA DE LUXE altijd startklaar voor een onvergetelijke reis.

De VANTANA is een uniek concept in kampeerautoland. Lekker compact voor in de stad en wendbaar op smalle weggetjes. Een genot om in te rijden. Een plezier om in te wonen. Het interieurdesign is een nieuwe maatstaf in comfort. Talloze verrasende oplossingen voor een slimme ruimte-indeling. Een absolute wereldprimeur is de door Hobby ontwikkelde SlimLine koelkast bovenin de keuken.
 

Hobby Siesta De Luxe 2018

 

Hobby Optima De Luxe 2018

 

Hobby Optima Premium 2018

Hobby Siesta De Luxe 2018   Hobby Optima De Luxe 2018   Hobby Optima Premium 2018
HOBBY ALL-INCLUSIVE UW HOBBY COM- PLEET UITGERUST
Uw Hobby kampeerauto is standaard helemaal compleet. Dus geen dure extra's meer of extra pakketten. Standaard is alles All-Inclusive. Vakantievieren in een Hobby kampeerauto is daardoor een feest. U geniet als geen ander van comfort en luxe. Zonder dure extra's of speciale pakketten. Dankzij de complete uitrusting is uw Hobby kampeerauto altijd startklaar voor een onvergetelijke reis.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>
  HOBBY - EEN INNOVATIEF MERK
Het begon met een baanbrekend idee. Sindsdien geldt Hobby als trendsetter voor moderne caravans en kampeerauto's. Sinds 50 jaar maken wij mobiel reizen eenvoudiger, leuker en aangenamer.
Het geheim van ons succes berust op vier pijlers: vooruitstreven- de vernieuwingen, innovatieve techniek, modern design en heel veel passie.
Iedere nieuwe generatie Hobby kampeerauto's overtuigt door zijn uitgebreide standaard accessoirepakket en bijzonder interieurdesign. Geen wonder dat Hobby kampeerauto's zo geliefd zijn.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>
  OPTIMA PREMIUM DE DYNAMISCHE
De fraaie lijnen en de dynamische vorm met De unieke achterkant maken van de OPTIMA PREMIUM een unieke verschijning op de weg. Exclusiviteit straalt er vanaf, ook in het interieur. De combinatie van het houtdecor Brons metallic / Steengrijs geeft deze halfintegraal een bijzondere uitstraling.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>

Hobby Vantana buscamper 2018

       
Hobby Vantana buscamper 2018        
VANTANA VOOR ACTIEVE VAKANTIES
De VANTANA is een uniek concept in kampeerautoland. Lekker compact voor in de stad en wendbaar op smalle weggetjes. Een genot om in te rijden en een plezier om in te wonen. Het interieurdesign is een nieuwe maatstaf in comfort. Talloze verrassende oplossingen voor een slimme ruimte-indeling. Een absolute wereldprimeur is de door Hobby ontwikkelde SlimLine koelkast bovenin de keuken. Geniet van uw vrije tijd
klik hier voor indelingen en prijzen >>>

 

       

Hobby Siesta De Luxe 2017

 

Hobby Optima De Luxe 2017

 

Hobby Vantana buscamper 2017

   
IK DENK DAT VRIJHEID VAAK EEN MENTALE HOUDING IS
Aung San Suu Kyi, politica

Er even tussenuit. Een sportieve surftrip met vrienden. Of een zonnige vakantie met het gezin. De levenslustige SIESTA DE LUXE staat voor alles open; veel plaats voor uw bagage, gezellig samen genieten en een heleboel plezierige momenten. Standaard zijn alle modellen uitgerust met een compleet accessoirepakket. Het reizen met een SIESTA DE LUXE is daarom altijd een feest. U heeft rondom het comfort zoals u dit thuis gewend bent. En dat alles zonder dure extra accessoires of pakketten.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>

 

  OPTIMA DE LUXE DE ELEGANTE
Het moderne en comfortabele interieur in Ashai essen / Lana grijs past perfect bij het elegante buitendesign en de hoogwaardige uitrusting van de OPTIMA DE LUXE. De in totaal 13 indelingsvarianten maken het kiezen van de indeling die helemaal bij u past eenvoudig. Of u nu een compacte Van wilt of een ruime halfintegraal, het juiste type zit er zeker bij.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>
  NIEUWE DOELEN ZIJN ALLEEN OVER NIEUWE WEGEN TE BEREIKE
Ernst Ferstl, Oostenrijkse pedagoog en schrijver

De VANTANA is een uniek concept in kampeerautoland. Lekker compact voor in de stad en wendbaar op smalle weggetjes. Een genot om in te rijden. Een plezier om in te wonen. Het interieurdesign is een nieuwe maatstaf in comfort. Talloze verrasende oplossingen voor een slimme ruimte-indeling. Een absolute wereldprimeur is de door Hobby ontwikkelde SlimLine koelkast bovenin de keuken <
klik hier voor indelingen en prijzen >>>