Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Campers > Hobby campers

Hobby Campers / Kampeerauto's

Een Hobby kampeerauto herken je direct. Niet alleen door zijn karaktervolle enunieke design, maar vooral ook door de grote hoeveelheid standaard accessoires.Ideale slaapoplossingen, doordachte badkamers en slim ingedeelde keukens zorgensamen voor een comfort zoals u dat thuis ook wenst. Gezellige LED verlichting,het door Hobby ontwikkelde CI-BUS boordmanagementsysteem en nog veel meerbijzondere details.

Er even tussenuit. Een sportieve surftrip met vrienden. Of een zonnige vakantie met het gezin. De levenslustige SIESTA DE LUXE staat voor alles open; veel plaats voor uw baga- ge, gezellig samen genieten en een heleboel plezierige momenten. Standaard zijn alle modellen uitgerust met een compleet accessoirepakket. Het reizen met een SIESTA DE LUXE is daarom altijd een feest. U heeft rondom het comfort zoals u dit thuis gewend bent. En dat alles zonder dure extra accessoires of pakketten. Dankzij de Hobby All-Inclusive uitrusting is de SIESTA DE LUXE altijd klaar voor de leukste reizen. De SIESTA DE LUXE laat geen enkele wens onvervuld.

Uw Hobby OPTMA DE LUXE is standaard helemaal compleet. Dus geen dure extra's meer of extra pakketten. Standaard is alles All-Inclusive. Vakantievieren in een OPTIMA DE LUXE is daardoor een feest. U geniet als geen ander van comfort en luxe. Dankzij de complete uitrusting is uw OPTMA DE LUXE altijd startklaar voor een onvergetelijke reis.

De VANTANA is een uniek concept in kampeerautoland. Lekker compact voor in de stad en wendbaar op smalle weggetjes. Een genot om in te rijden. Een plezier om in te wonen. Het interieurdesign is een nieuwe maatstaf in comfort. Talloze verrasende oplossingen voor een slimme ruimte-indeling. Een absolute wereldprimeur is de door Hobby ontwikkelde SlimLine koelkast bovenin de keuken.


Hobby Siesta De Luxe 2017

 

Hobby Optima De Luxe 2017

 

Hobby Vantana buscamper 2017

   
IK DENK DAT VRIJHEID VAAK EEN MENTALE HOUDING IS
Aung San Suu Kyi, politica

 

Er even tussenuit. Een sportieve surftrip met vrienden. Of een zonnige vakantie met het gezin. De levenslustige SIESTA DE LUXE staat voor alles open; veel plaats voor uw bagage, gezellig samen genieten en een heleboel plezierige momenten. Standaard zijn alle modellen uitgerust met een compleet accessoirepakket. Het reizen met een SIESTA DE LUXE is daarom altijd een feest. U heeft rondom het comfort zoals u dit thuis gewend bent. En dat alles zonder dure extra accessoires of pakketten.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>

  HOBBY - EEN INNOVATIEF MERK
Het begon met een baanbrekend idee. Sindsdien geldt Hobby als trendsetter voor moderne caravans en kampeerauto's. Sinds 50 jaar maken wij mobiel reizen eenvoudiger, leuker en aangenamer.
Het geheim van ons succes berust op vier pijlers: vooruitstreven- de vernieuwingen, innovatieve techniek, modern design en heel veel passie.
Iedere nieuwe generatie Hobby kampeerauto's overtuigt door zijn uitgebreide standaard accessoirepakket en bijzonder interieurdesign. Geen wonder dat Hobby kampeerauto's zo geliefd zijn.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>
  NIEUWE DOELEN ZIJN ALLEEN OVER NIEUWE WEGEN TE BEREIKE
Ernst Ferstl, Oostenrijkse pedagoog en schrijver

 

De VANTANA is een uniek concept in kampeerautoland. Lekker compact voor in de stad en wendbaar op smalle weggetjes. Een genot om in te rijden. Een plezier om in te wonen. Het interieurdesign is een nieuwe maatstaf in comfort. Talloze verrasende oplossingen voor een slimme ruimte-indeling. Een absolute wereldprimeur is de door Hobby ontwikkelde SlimLine koelkast bovenin de keuken <
klik hier voor indelingen en prijzen >>>


Hobby Siesta 2016

 

Hobby Optima 2016

 

Hobby Vantana buscamper 2016

2016 hobby camper siesta    
Een primeur in de nieuwe SIESTA DE LUXE is de omvangrijke “All-Inclusive uitrusting”, die u veel prijsvoordeel geeft. Accessoires, zoals verduisteringsplissees in de cabine, insectenhor voor de deur, dakluifel, geïsoleerde en verwarmde afvalwatertank en nog heel veel meer accessoires behoren standaard tot het DE LUXE PAKKET. Dus bij de SIESTE DE LUXE nooit een lange optelsom van meerprijzen.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>
  Reizen en wonen op zijn mooist, dat is de OPTIMA. Drie verschillende cabinekleuren en de optionele PREMIUM achterkant biedt een scala aan designvarianten. Helemaal naar uw smaak. Het slim ingedeelde interieur straalt kwaliteit uit. Praktisch, vol slimme en doordachte details. De OPTIMA kunt u gerust uniek noemen.
De nieuwe OPTIMA DE LUXE is de eerste kampeerauto met een omvangrijke All-Inclusive uitrusting, die zorgt voor een enorm prijsvoordeel. Details als dakvenstersen verduisteringsplissees in de cabine, een extra brede deur met muggenhor, uittrekbaargasflessenrek, dakluifel, geïsoleerde en verwarmde afvalwatertank, en nogheel veel meer vindt u nu in het DE LUXE PAKKET. Ook het FIAT CHASSIS PAKKET en het MULTIMEDIA PAKKET met het BLAUPUNKT navigatiesysteem zijn bij de OPTIMA DE LUXE allemaal standaard inbegrepen
klik hier voor indelingen en prijzen >>>
  De VANTANA is een totaal nieuw concept in kampeerautoland. Lekkercompact voor in de stad en wendbaar op smalle weggetjes. Een genotom in te rijden. Een plezier om in te wonen. Het interieurdesign is eennieuwe maatstaf in comfort. Talloze verrasende oplossingen voor eenslimme ruimte-indeling.
klik hier voor indelingen en prijzen >>>