Jaarlijkse vochtcontrole

Vergeet hem niet en voorkom schade

DE JAARLIJKSE "VERPLICHTE" VOCHTCONTROLE

Vergeet hem niet en voorkom schade. Vocht is onbetwist de grootse vijand van de caravan/camper. Als vocht kan indringen in de vloer, de wanden of het dak van de caravan/camper kan dit tot verrotting van houten delen, plaatcorrosie of schimmelgroei leiden.

Een flinke schade kan het gevolg zijn. Om dit te voorkomen kun je het beste jaarlijks een vochtmeting laten uitvoeren. Onze fabrikanten Hobby, Fendt en Caravelair nemen op dit punt ook geen risico en stellen, dat ter behoud van de waterdichtheidsgarantie, de koper zijn caravan/camper jaarlijks door de dealer op vochtinwerking moet laten controleren.

Overtuig uzelf van de noodzaak om jaarlijks een vochtmeting uit te voeren. Vrijwel elke caravan- of camperverzekering heeft een uitsluiting van aansprakelijkheid in de poliswaarden indien het verzekerde object niet goed is onderhouden. Vooral bij langzaam inwerkend vocht kan de schade al groot zijn voordat je er zelf iets van merkt. Na de uitgebreide vochtcontrole weet u waar uw caravan/camper aan toe is, en dat is wel zo prettig. Nota bene blijft een vochtcontrole altijd een momentopname.

Indien u uw nieuwe of tweedehands caravan/camper bij Cannenburg heeft gekocht voeren wij de jaarlijkse vochtcontrole geheel gratis uit en kunt u zelfs zonder afspraak langsrijden (uitgezonderd zaterdag). Houdt wel rekening met onze openingstijden. Op een vochtcontrole kunt u bij ons wachten.

KOSTEN VOCHTCONTROLE

Caravan/camper is bij ons aangeschaft:
€ 0,- per controle (service vanuit Cannenburg)

Caravan/camper is niet bij ons aangeschaft:
€ 150,- per controle

HEEFT U VRAGEN OVER DE JAARLIJKSE VOCHTCONTROLE, DAN KUNT U VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN MET ONS.

WAAROM CANNENBURG?

  • Dé caravan- en camperspecialist van Nederland

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

OFFICIEEL DEALER

Dealer Logo Hobby
Dealer Logo Fendt
Dealer Logo Caravelair

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Back to top