Bij Cannenburg vind u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie.

Cannenburg heeft in onze kampeerwinkel een mooie collectie zomerartikelen, zodat u volledig uitgerust en compleet op vakantie kunt gaan met uw caravan, camper, vouwwagen of tent. Iedere week wordt er op de website een nieuw product onthuld, dus houd het in de gaten en wees er op tijd bij, want op = op.

Cannenburg Zomer collectie 2020 Ventilator Tristar VE-5858 ventilator

TRISTAR VE-5858 VENTILATOR

Deze boxventilator heeft 3 verschillende snelheden en een timer waarmee je instelt na hoeveel minuten de ventilator uitschakelt. Met een roterend rooster wat zorgt voor een wijde luchtverplaatsing.

Euro 29.95

Zomer collectie 2020 MESTIC BBQ

MESTIC MHC-40 HYBRIDE KOELBOX

Zoekt u de warmte op tijdens uw vakantie? Dan is de Mestic hybride koelbox op stroom dé uitkomst voor u. De koelbox koelt tot 20 °C onder omgevingstemperatuur op 12V en heeft een koelvermogen van -15 °C tot 10 °C op 230V, hoe warm het ook wordt! De koelbox heeft een inhoud van 40 liter en heeft een afmeting van 47 x 52 x 48 cm. Kortom, dé ideale koelbox.

Euro 249.95

Zomer collectie cannenburg 2020 EUROM FLY AWAY

EUROM FLY AWAY 7 OVAL

De Eurom Fly Away 7 Oval is een elektrische insectendoder. De 7 Watt UV lamp trekt vliegen en muggen aan die richting de lamp vliegen. Het hoogspanningsrooster elektrocuteerd de vliegen wanneer zij deze raken. De Fly Away 7 Oval heeft een opvangbakje dat makkelijk te verwijderen is om deze zo te legen en schoon te maken.

Euro 14.50

Zomer collectie 2020 MESTIC BBQ 1

MESTIC BBQ MINI CHEF MB-100

Met de Mestic barbecue mini chef MB-100 bereidt u de lekkerste gerechten, waar u maar wilt. Hij is namelijk perfect mee te nemen dankzij zijn compacte formaat en handige draaghendel! Deze barbecue bestaat uit een modulair systeem met verschillende kookoppervlakken. U kunt ermee bakken, grillen en er zelfs een pan op zetten om te koken! Ook handig is de bijbehorende multifunctionele snijplank. Deze komt handig van pas om uw vlees en groenten op te snijden.

Euro 89.00,-

Cannenburg Zomer collectie 2020 cadac citi chef 40

CADAC CITY CHEF 40

De Cadac Citi Chef 40 is een tafelmodel gas barbecue met een kookoppervlak van 38 centimeter. Door zijn compacte formaat is deze barbecue uitermate geschikt voor op de camping. Met de piëzo ontsteking steek je de barbecue zonder lucifers aan. Ook is de barbecue voorzien van een ingebouwde thermometer die de exacte temperatuur aangeeft waarop je het vlees grilt. Bovendien heeft de Citi Chef chef een handige vetopvanger waardoor het reinigen van de barbecue een koud kunstje is.

Euro 194,95

ONTHULLING IN AUGUSTUS

Wacht rustig af. Meer informatie over dit product verschijnt op aangegeven datum. Kijk ondertussen rustig naar onze prachtige verzameling occasions en nieuwe caravans.

Zomer collectie bodem op=op
Back to top