Cannenburg Vaderdagactie

Wilt u de leukste vader óóit verassen met een fantastisch cadeau? Dat komt goed uit! Cannenburg Caravans en Campers heeft nu een prachtige Vaderdagactie. Wij bieden u deze super leuke Mestic Barbecue Mini tijdelijk aan met een korting van 25%.

De Mestic mini chef MB-100

Met de Mestic barbecue mini chef MB-100 bereidt u de lekkerste gerechten, waar u maar wilt. Hij is namelijk perfect mee te nemen dankzij zijn compacte formaat en handige draaghendel! Deze barbecue bestaat uit een modulair systeem met verschillende kookoppervlakken. U kunt ermee bakken, grillen en er zelfs een pan op zetten om te koken! U kiest zelf of u de bakplaat of de grillplaat gebruikt. Ook handig is de bijbehorende multifunctionele snijplank. Deze komt handig van pas om uw vlees en groenten op te snijden, maar kan ook als deksel voor uw Mestic mini chef gebruikt worden. U profiteert dus van heel veel mogelijkheden in één compacte barbecue.

Meer weten? Bekijk de informatie op de site van Gimeg. Wilt u de barbecue een keer in het echt zien bezoek dan onze kampeerwinkel waar onze vakmensen u in alle rust informeren.

Back to top