Welkom bij de Cannenburg Najaarsshow 2020

Zoals u wellicht al weet is het dit jaar niet verantwoordelijk om een in-huis Najaarsshow te organiseren. Daarom hebben wij dit jaar gekozen voor een “online” Najaarsshow.

Wat houdt dat in?

Wij hebben dit jaar kozen om de prachtige aanbiedingen die u gewend bent van ons, dit jaar online aan te bieden. Verderop de pagina vindt u verschillende producten die dit jaar in de aanbieding zijn. Door op de knop meer informatie te drukken, wordt u doorgestuurd naar een aparte pagina waar u meer informatie vindt over het desbetreffende product. Deze pagina is tevens ingericht als bestel pagina. Wanneer u overtuigd bent van uw product keuze vult u het formulier in en drukt u op bestellen. Verdere informatie vindt u op de product / informatie pagina van het product.

Bestellen en ophalen

Wij willen graag dat het afhalen van het bestelde product zo veilig en rustig mogelijk verloopt. Daarom vragen wij u allen uw bestelling verspreid over de maand November op te halen. Zodra wij de het product binnen hebben sturen wij u een smsje en mag u het product op komen halen.

Facebook live show.

Wij hebben er ook voor gekozen om te starten door en met verschillende live demonstraties uit te zenden via facebook. Denk bijvoorbeeld aan een caravan review. Dit stelt u in de gelegenheid direct / live aan Daan vragen te stellen over de betreffende caravan of voortent.

Facebook winactie

Doe mee en maak kans op een prachtige Mestic Barbecue ter waarde van € 119.95,- . Abonneer, deel en like het Facebook bericht van de Cannenburg Online Najaarshow. Uit alle personen die dit gedaan hebben verloten wij een waanzinnig mooie Mestic Barbecue. De prijswinnaar wordt maandag 26 oktober bekend gemaakt en mag zijn of haar prijs ophalen bij ons in de winkel.

Aanbiedingen

Urban outdoor tafel lamp

Een klassieke tafellamp in een trendy jasje. Geeft een prettig licht door de LED’s met een warme lichtkleur en de witte matte kap. De lamp is te gebruiken in drie lichtstanden: 20%, 50% en 100%. Voorzien van een stijlvolle bamboe voet. De accu is op te laden via USB.

van € 34.95,-

voor € 24.95,-

Handdouche oplaadbaar

De compacte handdouche op accu heeft als voordeel dat het zelf de waterstroom doorvoert, hiervoor hoeft u dus geen gebruik te maken van elektriciteit.

van € 44.95,-

voor € 34.95,-

Power Xtreme X10, X20 en X30

De PowerXtreme X10, X20 en X30 zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met een caravanmover. Dit vraagt een ander type accu dan bijvoorbeeld een huishoudaccu in een camper.

X10 van € 295,-   voor € 240,-

X20 van € 395,-   voor € 330,-

x30 van € 495,-   voor € 420,-

UO Longford Solar

De Longford tafellamp van Bo-Camp is een lamp die opgeladen kan worden met zonne-energie. Deze lamp uit de Urban Outdoor collectie verspreidt een warm wit licht dat bijdraagt aan een gemoedelijke sfeer. De lamp beschikt over 3 lichtstanden: 30%, 60% en 100%. Naast zonne-energie kan de Li-ion accu van deze lamp ook opgeladen worden met de meegeleverde USB-oplaadkabel (adapter wordt niet meegeleverd).

van € 49.95,-

voor € 34.95,-

Facebook winactie.

Doe mee en maak kans op deze prachtige Mestic Barbecue ter waarde van € 119.95,- .  Abonneer, deel en like ons Facebook bericht van de Cannenburg Online Najaarshow. Uit alle personen die dit gedaan hebben verloten wij een waanzinnig mooie Mestic Barbecue. De prijswinnaar wordt maandag 26 oktober bekend gemaakt en mag zijn of haar prijs ophalen bij ons in de winkel.

Druk op deze link om op ons Facebook kanaal terecht te komen

Opzoek naar een aanbieding van gisteren of eergisteren?

Heeft u de aanbieding van gisteren gemist of heeft u interesse in een product die in één van de afgelopen dagen in de aanbieding geweest is? Geen nood! Via onderstaande link komt u weer op de correcte pagina terecht. Aanbiedingen gelden tot en met zondag de vijfentwintigste oktober 2020

Back to top