Welkom bij de Cannenburg Najaarsshow 2020

Zoals u wellicht al weet is het dit jaar niet verantwoordelijk om een in-huis Najaarsshow te organiseren. Daarom hebben wij dit jaar gekozen voor een “online” Najaarsshow.

Wat houdt dat in?

Wij hebben dit jaar kozen om de prachtige aanbiedingen die u gewend bent van ons, dit jaar online aan te bieden. Verderop de pagina vindt u verschillende producten die dit jaar in de aanbieding zijn. Door op de knop meer informatie te drukken, wordt u doorgestuurd naar een aparte pagina waar u meer informatie vindt over het desbetreffende product. Deze pagina is tevens ingericht als bestel pagina. Wanneer u overtuigd bent van uw product keuze vult u het formulier in en drukt u op bestellen. Verdere informatie vindt u op de product / informatie pagina van het product.

Bestellen en ophalen

Wij willen graag dat het afhalen van het bestelde product zo veilig en rustig mogelijk verloopt. Daarom vragen wij u allen uw bestelling verspreid over de maand November op te halen. Zodra wij de het product binnen hebben sturen wij u een smsje en mag u het product op komen halen.

Facebook live show.

Wij hebben er ook voor gekozen om te starten door en met verschillende live demonstraties uit te zenden via facebook. Denk bijvoorbeeld aan een caravan review. Dit stelt u in de gelegenheid direct / live aan Daan vragen te stellen over de betreffende caravan of voortent.

Facebook winactie

Doe mee en maak kans op een prachtige Mestic Barbecue ter waarde van € 119.95,- . Abonneer, deel en like het Facebook bericht van de Cannenburg Online Najaarshow. Uit alle personen die dit gedaan hebben verloten wij een waanzinnig mooie Mestic Barbecue. De prijswinnaar wordt maandag 26 oktober bekend gemaakt en mag zijn of haar prijs ophalen bij ons in de winkel.

Aanbiedingen

Keramische kachel

Een stijlvolle oscillerende keramische kachel. Door de 3 standen en oscillatie functie kan deze kachel worden ingesteld naar ieders behoefte. Deze keramische kachel is ideaal voor gebruik in de caravan, onder de voortent, onder de luifel of in andere kleine vertrekken. Beschikt over een thermostaat en een omvalbeveiliging. Werkt op 230 Volt.

Van € 36.95,-

voor € 24.95,-

Bo-camp Servies set 16 delig

Een 16-delig servies van 100% melamine. Melamine servies is vrijwel onbreekbaar en zeer licht van gewicht. Daarnaast is het servies kraswerend en vaatwasmachinebestendig. Deze stijlvolle set is geschikt voor 4 personen en bestaat uit 4 borden, 4 ontbijtbordjes, 4 kommen en 4 mokken.

U heeft de keuze uit drie verschillende kleuren. Rood, blauw en grijs

van € 49.95,-

voor € 34.95,-

Via Monda Waterkoker Fervente

Met deze modern vormgegeven waterkoker heb je snel heet water. De waterkoker heeft een automatische afslag en een droogkookbeveiliging.

van € 28.95,-

voor € 19.95,-

Koffiecupmachine Robusta

Een espresso of lungo kop koffie maken? Dan is de koffiecupmachine niet meer weg te denken uit je keuken. De Robusto Copo heeft een laag wattage en is daardoor zeer geschikt voor gebruik op de camping.

van € 89.95,-

voor 69.95,-

Facebook winactie.

Doe mee en maak kans op deze prachtige Mestic Barbecue ter waarde van € 119.95,- .  Abonneer, deel en like ons Facebook bericht van de Cannenburg Online Najaarshow. Uit alle personen die dit gedaan hebben verloten wij een waanzinnig mooie Mestic Barbecue. De prijswinnaar wordt maandag 26 oktober bekend gemaakt en mag zijn of haar prijs ophalen bij ons in de winkel.

Druk op deze link om op ons Facebook kanaal terecht te komen

Opzoek naar een aanbieding van gisteren of eergisteren?

Heeft u de aanbieding van gisteren gemist of heeft u interesse in een product die in één van de afgelopen dagen in de aanbieding geweest is? Geen nood! Via onderstaande link komt u weer op de correcte pagina terecht. Aanbiedingen gelden tot en met zondag de vijfentwintigste oktober 2020

Back to top