Welkom bij de Cannenburg Najaarsshow 2020

Zoals u wellicht al weet is het dit jaar niet verantwoordelijk om een in-huis Najaarsshow te organiseren. Daarom hebben wij dit jaar gekozen voor een “online” Najaarsshow.

Wat houdt dat in?

Wij hebben dit jaar kozen om de prachtige aanbiedingen die u gewend bent van ons, dit jaar online aan te bieden. Verderop de pagina vindt u verschillende producten die dit jaar in de aanbieding zijn. Door op de knop meer informatie te drukken, wordt u doorgestuurd naar een aparte pagina waar u meer informatie vindt over het desbetreffende product. Deze pagina is tevens ingericht als bestel pagina. Wanneer u overtuigd bent van uw product keuze vult u het formulier in en drukt u op bestellen. Verdere informatie vindt u op de product / informatie pagina van het product.

Bestellen en ophalen

Wij willen graag dat het afhalen van het bestelde product zo veilig en rustig mogelijk verloopt. Daarom vragen wij u allen uw bestelling verspreid over de maand November op te halen. Zodra wij de het product binnen hebben sturen wij u een smsje en mag u het product op komen halen.

Facebook live show.

Wij hebben er ook voor gekozen om te starten door en met verschillende live demonstraties uit te zenden via facebook. Denk bijvoorbeeld aan een caravan review. Dit stelt u in de gelegenheid direct / live aan Daan vragen te stellen over de betreffende caravan of voortent.

Facebook winactie

Doe mee en maak kans op een prachtige Mestic Barbecue ter waarde van € 119.95,- . Abonneer, deel en like het Facebook bericht van de Cannenburg Online Najaarshow. Uit alle personen die dit gedaan hebben verloten wij een waanzinnig mooie Mestic Barbecue. De prijswinnaar wordt maandag 26 oktober bekend gemaakt en mag zijn of haar prijs ophalen bij ons in de winkel.

Aanbiedingen

Thetford Duopack

Heeft u een toilet in uw camper of caravan? Dan is het duopack bestaande uit de Aqua Kem Blue Concentrated en de Aqua Rinse Concentrated voor u een uitkomst. Deze producten houden samen de afvaltank en de spoelwatertank van uw toilet fris. Beide vloeistoffen zijn geconcentreerd, waardoor u maar een kleine dosering nodig heeft.leo.

van € 20.95,-

voor € 14.95,-

Opstap Alu London

Bent u opzoek naar een enkel trees lichtgewicht opstapje dat niet al te breed is? Dan is de Alu Londen wellicht hét opstapje voor u! Het opstapje heeft een draaggewicht van 150kg.

van € 36.95,-

voor € 24.95,-

Cadac City Chef 40 Green

Hip, compact en veelzijdig; met de nieuwe Citi Chef 40 bereid je elk denkbaar gerecht in stijl.

Deze trendy gasbarbecue is verkrijgbaar in 3 hippe kleuren en is een eyecatcher voor op het (dak)terras, balkon of in de tuin. Met zijn handige draagtas neem je hem eenvoudig mee naar het park, het strand of op de boot.

van € 194.95,-

voor € 159.95,-

Brunner Pirate Pannenset

De Brunner Pirate pannenset is de pannenserie met een goede anti-aanbaklaag. De set is compact op te stapelen, heeft een modern design, is hygienisch en bestand tegen hoge temperatuurswisselingen.

van €59.95,-

voor € 44.95,-

Stepfoot voetjes

Heeft u een London of Darwin aluminium opstapje en bent u opzoek naar meer stabiliteit of zakt uw trapje weg in het gras? Dan is dit een hele mooie optie.

van € 13,95,-

voor € 9,95,-

ViaMondo Cinzenta Standenstoel

Tot rust komen tijdens de vakantie doet u met de stoelen van ViaMondo.
Met de Cinzento gaat uw vakantie gelijk beginnen! De ViaMondo Cinzento stoel is in 7 standen te verstellen.

van € 74.95,-

voor € 59.95,-

Facebook winactie.

Doe mee en maak kans op deze prachtige Mestic Barbecue ter waarde van € 119.95,- .  Abonneer, deel en like ons Facebook bericht van de Cannenburg Online Najaarshow. Uit alle personen die dit gedaan hebben verloten wij een waanzinnig mooie Mestic Barbecue. De prijswinnaar wordt maandag 26 oktober bekend gemaakt en mag zijn of haar prijs ophalen bij ons in de winkel.

Druk op deze link om op ons Facebook kanaal terecht te komen

Back to top