Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Zonluifels Isabella

Isabella Zonneluifels

MET EEN ZONNELUIFEL VAN ISABELLA HEEFT U ALTIJD EEN STUKJE SCHADUW WAAR EN WANNEER U MAAR WILT.

Zon is natuurlijk heerlijk, maar toch is het op hete dagen fijn als je wat verkoeling kunt zoeken in de schaduw. Het is dan ook erg plezierig om een zonneluifel van Isabella mee te nemen. Deze zijn licht van gewicht en eenvoudig op te bouwen. Isabella heeft een breed aanbod zonneluifels voor iedereen. Zo hebben we zonneluifels die direct aan de caravan kunnen worden gemonteerd, maar ook speciale voortentluifels welke aan de voortent bevestigd kunnen worden.


Sun Shine Plus

 

Shadow

 

Eclipse

isabella zonneluifel sun shine plus   isabella zonneluifel shadow   isabella zonneluifel eclipse
De Sun Shine Plus is een solide en licht gewicht zonneluifel voor de caravan die altijd stevig staat en niet zal “fladderen” in de wind.
Meer informatie >>>
  De Shadow is een zeer compacte en flexibele zonneluifel voor de caravan, ideaal voor schaduw waar en wanneer u maar wilt.
Meer informatie >>>
  De voortentluifel Eclipse is zowel te gebruiken aan een voortent van Isabella als direct aan de caravan zelf. Ideaal wanneer je op (door)reis bent!
Meer informatie >>>