Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Voortenten Unico

Voortenten Unico

Voortenten Unico | Unico VoortentNiet-kampeerders denken dat caravanbezitters op hun vakantieadres in hun caravan leven. Kampeerders weten dat caravanbezitters op hun vakantieadres in hun voortent leven en dat de caravan er slechts is om te slapen. De voortent is dus belangrijk voor een kampeerder en het mag dan ook geen wonder heten dat daar eisen aan worden gesteld.

Bij UNICO zijn die eisen vertaald in een serie voortenten en luifels die in de markt zijn gelijke niet kent.

Wie niet zo handig is, is gebaat bij de eenvoudige opzet (ondersteund met een dvd!), wie ruimte waardeert, ziet de afwezigheid van de middenstok als een pluspunt, wie hecht aan voldoende temperatuurregulatie, steekt de loftrompet over de uitgebreide ventilatiemogelijkheden, en wie een natte vakantie met weinig ergernis wil afsluiten, is blij met de standaard afneembare slikranden.

En dan zijn er nog zaken als de grote stormvastheid en de fraaie looks, vooral een gevolg van het gebruik van mooie materialen, precieze afwerking en de unieke boogstokconstructie.

Waardering voor de kwaliteit van UNICO, is er voldoende. De UNICO Verona was winnaar van de KCK-luifeltest in 2007 en 2010 en bij de UNICO Genua voortent noemde de KCK als enige minpunt dat er geen enkel minpunt viel te ontdekken!

Kortom, wie wat te wensen heeft, vindt zijn wensen terug in een voortent of luifel van UNICO.


Unico Genua 280

 

Unico Genua 320

 

Unico Milaan 280

Unico Genua 280   Unico Genua 320   Unico Milaan 280
De Unico Genua 280 voortent behoort inmiddels al jaren tot de absolute top op het gebied van voortenten. Deze ronde voortenten onderscheiden zich ten opzichte van traditionele voortenten op het gebied van opzetgemak, en stormvastheid. Dankzij de gebruikte materialen en de ronde vorm beschikt de Genua 280 over een perfecte afwatering.
Meer informatie >>>
  De Genua voortent is voor veel kampeerders inmiddels een bekend gezicht. Wat veel mensen niet weten is dat deze populaire ronde boogstok voortent ook leverbaar is in een 320 cm diepe variant. De Genua 320 beschikt over 40 cm. extra diepte en heeft daardoor twee extra afsluitbare ventilatie panelen in de zijwanden.
Meer informatie >>>
  De Unico Milaan 280 is één van de meest flexibele voortenten in het assortiment van Unico. Deze voortent heeft een diepte van 280 cm. en is naar wens uit te breiden met een petluifel, dakluifel of dakluifel deluxe.
Meer informatie >>>

Unico Milaan 320

 

Unico Bologna 280

 

Unico Bologna 320

unico milaan 320   unico bologna 280   unico bologna 320
Met de Unico Milaan 320 voortent haal je alle specifieke kenmerken van de Milaan in huis, zoals het opzetgemak, de stormbestendigheid en de afwatering, maar dan met 40 cm. extra diepte!
Meer informatie >>>
  De Unico Bologna 280 is een moderne voortent met een kenmerkende aërodynamische vorm. Deze voortenten onderscheiden zich onder meer in stabiliteit, stormvastheid en opzetgemak.
Meer informatie >>>
  De Bologna 320 is de diepste voortent in de Bologna serie met een bodemmaat van 320 cm. diep. Deze moderne voortent kenmerkt zich door de aërodynamische vorm wat er voor zorgt dat je in één oogopslag ziet dat het een Unico voortent betreft!
Meer informatie >>>

Unico Rimini 320

       
unico rimini 320        
De Rimini 320 is het nieuwe topmodel in de collectie van Unico. Deze voortent uit eigen atelier speelt perfect in op de wensen van de seizoenskampeerder. Zo zijn alle ramen voorzien van mooie, strakke gordijnen én neerrolbare ventilatiekleppen aan de buitenzijde.
Meer informatie >>>