Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Voortenten StarCamp

Voortenten StarCamp

De StarCamp collectie is de meest voordelige collectie voortenten van Nederland. Nergens anders vindt u een dergelijk uitgebalanceerde serie voortenten voor zulke ongelooflijk lage prijzen. Alle StarCamp voortenten worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen.

Waarom zijn StarCamp voortenten en luifels zoveel voordeliger dan andere merken?
StarCamp is een no-nonsense merk, dit betekent: geen luxe brochures, geen dure promotiematerialen, geen deelname aan dure internationale beurzen en geen uitgebreide collectie waarvan de meeste modellen bijna niet worden verkocht.

StarCamp biedt alleen de meest gevraagde modellen voortenten en luifels aan. Hierdoor kunnen grote series van hetzelfde model geproduceerd worden, zodat de productiekosten enorm verlaagd worden.

StarCamp voortenten worden gemaakt in Europa’s grootste en meest moderne voortentenfabriek. Door gebruik te maken van de nieuwste computergestuurde machines blijven de productiekosten erg laag.

StarCamp voortenten worden rechtstreeks door de fabrikant aan de dealer geleverd, dus geen importeur of groothandel die ook allemaal geld moeten verdienen.

Waar zijn StarCamp voortenten en luifels te bezichtigen en te koop?
De StarCamp producten zijn te bezichtigen en te koop bij speciaal door StarCamp geselecteerde 5-Star Quality dealers, zo ook de Cannenburg. Wij beschikken over
jarenlange vakkennis en ervaring om op al uw vragen een deskundig antwoord te kunnen geven. Bij de Cannenburg bent u aan het juiste adres voor al uw vragen.

StarCamp en Ten Cate staan garant voor topkwaliteit.
De meeste StarCamp voortenten worden gemaakt van het bekende Ten Cate All Season tentdoek. Ten Cate is de meest toonaangevende producent van tentdoek ter wereld.
Vele tientallen jaren ervaring in het produceren van tentdoek zorgen voor absolute topkwaliteit. Het Ten Cate All Season tentdoek is zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen.

Olympic 240

 

Olympic XL 270

 

Olympic XL300

Voortenten StarCampOlympic 240   Voortenten StarCamp Olympic XL 270   Voortenten StarCamp Olympic XL300
De Olympic 240 is een zeer voordelige voortent geheel gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. Dit materiaal heeft een zeer lange levensduur en is eenvoudig te reinigen.
Meer informatie >>>
  Extra diepe voortent voor nog meer ruimte. Ook deze luxe voortent is gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek.
Meer informatie >>>
  Extra diepe voortentent voor nog meer ruimte. Ook deze luxe voortent is gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek.
Meer informatie >>>

Toscane

 

Uitbouw Olympic

   
Voortenten StarCamp Toscane   Voortenten StarCamp Starcamp Uitbouw Olympic    
Multifunctionele luifel/voortent met ongekende mogelijkheden. De Toscane is een combinatie van luifel en voortent. Snel op te zetten als luifel en daarna eenvoudig uit te breiden tot een complete voortent.
Meer informatie >>>
  Maat: 215 x 110 cm.
Meer informatie >>>