Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Fiamma

Fiamma: Zo vrij als een vogel

"Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de camper op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. Het zijn mensen die van fietsen houden."

Wij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven. Wij bieden een superieure kwaliteit. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd. Bij Fiamma ben je in goede handen, omdat Fiamma alleen betrouwbare kwaliteitsproducten biedt met garantie, waar je geen problemen mee zult krijgen. Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht.

Fiamma staat vandaag de dag wereldwijd bekend als een vooruitstrevend topbedrijf op het gebied van technische accessoires voor vakantievoertuigen.
Fiamma is houder van meer dan 100 patenten die gedeponeerd zijn in Europa, de VS, Japan en Taiwan. Het bedrijf bestaat uit een logistieke- en ontwerpafdeling in Cardano en uit acht dynamische productiefaciliteiten waar steeds verbeteringen in de producten worden aangebracht. Hierbij wordt flink geinvesteerd in technologie en in nieuwe productieprocessen.

Luifels met draaislinger voor Wandmontage

Draaislingerluifels voor
dakmontage

Handmatige luifels

Klik hier voor ons assortiment >>> Klik hier voor ons assortiment >>> Klik hier voor ons assortiment >>>
     

Luifels met voortent

Voortenten voor luifels met
draaislinger

Voortenten voor luifels die met
de hand uitgerold moeten worden

Klik hier voor ons assortiment >>> Klik hier voor ons assortiment >>> Klik hier voor ons assortiment >>>
     

Voor- en zijpanelen voor
luifels met draaislinger

Voor- en zijpanelen voor luifels
die met de hand moeten worden
uitgerold

 

 
Klik hier voor ons assortiment >>> Klik hier voor ons assortiment >>>