Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Kampeerwinkel > Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen

Hier kunt u ons assortiment schoonmaakmiddelen bekijken.


Art. nummer: 57000006-L
Clean Concentraat Shampoo

 

Art. nummer: 57000008
Clean gebruiksklaar

 

Art. nummer: 99009884
Clean pakket

   

Clean Concentraat Shampoo. Navul verpakking concentraat voor schoonmaken van caravan en camper.
Daarnaast ook te gebruiken voor het navullen van de halve liter werkfles.

 

Dit is de halve liter gebruiksklare shampoo, deze kan worden nagevuld met de concentraat liter Clean. Met deze shampoo verwijdert gemakkelijk zwarte strepen en allerlei vervuiling, ook te gebruiken als een alles reiniger, ook voor kunststof toilet goed inzetbaar. Daarbij is het kookgedeelte van rvs ook zeker te reinigen door het hoog ontvettende karakter van de Clean.

  Dit is het Clean pakket, hierin zit de Halve liter werkfles met een liter concentraat, als u voor het eerst dit wilt gaan gebruiken dient u te werken met de gebruiksklare halve liter hierop is namelijk de werkwijze en de streepverdeling vermeld.

 
 

Art. nummer: 52000068-UV
Flash UV (1 Liter)

 

Art. nummer: 57093612
Superwax uv met sprayer

 

Art. nummer: 57094611
Superwax UV navulverpakking

 
 
Flash UV is een hoogwaardig poetsmiddel voor het 4-6 maanden beschermen van het oppervlak, niet te gebruiken op poreuze oppervlakken. De UV toevoeging draagt er zorg dat tenminste 35% van de UV stralen worden geblokt. Zodoende wordt veroudering van het kunststof tegen gegaan.  

Superwax is een spuitpolymeer die middels de ETU Sprayer wordt opgebracht, de Superwax beschermd het oppervlakvoor minstens 2 maanden bij goede weersgesteldheden wel tot 5 maanden. Regenbuien maken dat de stand tijd wordt verkort. Met 1 liter kunnen 10 caravans van ong. 5 mtr worden gedaan.

  Superwax UV is een spuitpolymeer die middels de ETU Sprayer wordt opgebracht, de Superwax UV beschermd het oppervlak voor minstens 2 maanden bij goede weersgesteldheden wel tot 5 maanden. Regenbuien maken dat de stand tijd wordt verkort. Met 1 liter kunnen 10 caravans van ong. 5 mtr worden gedaan, de UV toevoeging zorgt ervoor dat het kunststof extra beschermd wordt tegen de UV invloed. Uitsluitend te gebruiken in combinatie mat de etusprayer.

 
 

Art. nummer: 57000070-L
Alpha Tentdoekreiniger

 

Art. nummer: 55000064-L
Omega dry waterdichting

 

Art. nummer: 57000085
Omega wet waterdichting

 
 
Alpha is een tentdoekreiniger, Alpha is voor het schoonmaken van vrijwel elk soort tentdoek, het verdient aanbeveling om het doek na de reiniging weer waterdicht te maken met de Omega WET of – DRY. Tenten ouder dan 10 jaar schoonmaken wordt door ons afgeraden, omdat deze dermate zijn gesleten, dat het niet zeker is dat ze na de reiniging weer te dichten zijn. Vanaf week 40 is er ook een waterdichting in een spuitbus, DELTA waterdichting met 500ml werkzame stof.   Omega DRY is een waterdichting product op basis van geurloze kerosine met daarin opgelost diverse harsen, deze DRY is geschikt voor vrijwel ieder soort tentdoek, DRY is uitsluitend voor droog doek. Indien er een vochtig / nat doek geïmpregneerd dient te worden gebruik dan de Omega WET.   Omega Wet is een waterdichting product op waterbasis, deze WET is geschikt voor vrijwel ieder soort tentdoek, WET is uitsluitend voor nat doek. Omega WET is een probleem oplosser voor een campinggast die nu een lekke voortent heeft en die niet droog kan worden tussen de buien door, niet impregeneren terwijl het nog regent een droog. Bij droog weer is de tent na ong. 30minuten weer dicht. Indien er een droog doek geïmpregneerd dient te worden, gebruik dan de Omega DRY

 
 

Art. nummer: 27278612
Seal nadendicht

 

Art. nummer: 55990077-L
Omicron kunststof luifelreiniger

 

Art. nummer: 18904337
Zwarte Streep Verwijderaar

 
 

Nadendicht in “deoroller” verpakking. Rol over de naden en de naden dichten. Rolrichting maakt niet uit, het kan van binnen naar buiten of omgekeerd, met name voor vouwwagens zeer handig.

  Omicron is een kunststofdoekreiniger, vinyl, ontwikkeld voor het schoonmaken van doek van zak en / of cassette luifel zoals die er zijn van Fiamma en Omnistore bij gebruik van Omicron wordt aanbevolen de Superscub, Scrubby en / of Luifelscrubset te gebruiken voor het meest optimale resultaat.   Zwarte Streep verwijderaar verpakt per 500ml, verwijdert de specifieke zwarte strepen van elk oppervlak.

 
 

Art. nummer: 58062201
Press VW vuilwaterleiding 0,5 lit.

 

Art. nummer: 58066201-L
Press Schoonwater Leidingreiniger 1 liter

 

Art. nummer: 58066201-L
Press Schoonwater leidingreiniger 0.5 liter

 
 

Press VW is een leiding- en tankreiniger voor afvoerleidingen en grijs/zwartwater afvaltank, middels de afvoerputjes in de afvaltank laten komen. Kan na gebruik in de afvaltank blijven zitten.

  Press SW is een leiding- en tankreiniger voor Schoonwaterleidingen en -watertank, invoer middels de watertank, doe per 20lit. water 100ml in de watertank met het aantal liters water zo groot als eventueel de boiler inhoud is. (geen boiler dan 5 liter water toevoegen) dan de kranen openzetten dat alles in de boiler zit en de leidingen. Hierna 10 liter water in de tank doen even de kranen openzetten dat alles in de leidingen komt 30minuten laten staan, alles doorspoelen klaar voor gebruik.  

Press SW is een leiding- en tankreiniger voor Schoonwaterleidingen en Schoonwatertank, invoer middels de watertank, doe per 20lit. water 100ml in de watertank met het aantal liters water zo groot als eventueel de boiler inhoud is. (geen boiler dan 5 liter water toevoegen) dan de kranen openzetten aanzuigen dat alles in de boiler zit en de leidingen. Hierna 10 liter water in de tank doen even de kranen openzetten dat alles in de leidingen komt 30minuten laten staan, alles doorspoelen en klaar voor gebruik.


 
 

Art. nummer: 60011012
Masnulube silliconenspray

 

Art. nummer: 60001012
Sekalube PTFE

 

Art. nummer: 52994566
Krasverwijderaar

 
 
Masnulube siliconen spray 400 ml per stuk   Sekalube droge PTFE spray 400ml per stuk  

De Krasverwijderaar is voor ondiepe krassen in Kunststof ramen van boot caravan en camper, bestaat uit schuurpasta’s met 1 poetssponsje in een hersluitbare box.


 
 

Art. nummer: 91890433
Luifelscrubset

 

Art. nummer: 47938460
Wasborstel Waterdoorlatend borstelkop 20cm

 

Art. nummer: 47938470
Wasborstel waterdoorlatend borstelkop 27cm

 
 
De luifelscrubset is voor de luifel een ideaal hulpmiddel doordat er gemakkelijk in het midden en boven in de uitstaande luifel kan worden gewerkt.   Waterdoorlatende Wasborstel met gardena aansluiting en een werklengte van 190cm, de borstel breedte is 20cm. De Wasborstel heeft een garantie van 5 jaar tegen platgaan, de borstel ook worden uitgekookt op 100° Celsius. Uitschuifbare waterdoorlatende wasborstel, die met 5 jaar garantie aan de consument wordt geleverd, tegen platgaan en dergelijke, de kop is uitkookbaar op 100° Celsius, max werklengte 190cm.  

Waterdoorlatende wasborstel 27 professionele uitvoering geheel blauw Rilsan.


 
 

Art. nummer: 47007070
Alkoofborstel

 

Art. nummer: 47011099
Handborstel Rilsan

 

Art. nummer: 47007035-L
Velgen borstel

 
 
Alkoofborstel, deze is speciaal voor het wassen van vampers met een alkoof waarbij gemakkelijk tussen cabine en alkoof gewassen kan worden. Met name de schuine kanten naar de opbouw zijn gemakkelijk te wassen.   Professionele handwasborstel, geheel blauw met zachte lange haren  

Velgenborstel is bedoeld voor licht- en metalen velgen met 5 jaar garantie en is uitkookbaar.


 
 

Art. nummer: 91890432
Superscrub met pad

 

Art. nummer: 91890431
Superscrub reserve

 

Art. nummer: 18014112-L
Scrubby houder met pad

 
 
De Superscrub met pad is voor de gebobbelde oppervlakken van de caravan of camper en een uitkomst voor wat betreft de luifelscrubset voor de luifel een ideale combinatie.   De Superscrub reservepad voor de vervanging van de pad op de Superscrub houder en de luifelscrubset.  

Scrubby met pad handig hulpmiddel voor met name de gebobbelde beplating zoals stucco en hamerslag.


 
 

Art. nummer: 53005347
Spons (Geel)

 

Art. nummer: 53100803
Poetsspons

 

Art. nummer: 56000017
Poetsdoeken

 
 
Spons (Geel)   De poetsspons is een hulpmiddel om te gebruiken bij de Flash UV caravanwax, voor gebruik ietwat vochtig maken, hierdoor gebruikt u minder wax en heeft u beter resultaat met name op de gebobbelde beplating. Een goed materiaal besparend hulpmiddel.  

Poetsdoeken zijn gemaakt van gerecycled materiaal en na gebruik kunnen deze 1 x gewassen worden. Door de zachtheid komt de poetsdoek diep in de gebobbelde beplating als Stucco en Hamerslag.


 
 

Art. nummer: o.b.
ISACLEAN ALL YEAR

 

Art. nummer: o.b.
ISACLEAN ALL SEASON

 

Art. nummer: 56000017
Isabella Aquatex Imprenering en impregneringsspray

 
 
Product voor regelmatig onderhoud
Begin altijd met het borstelen van het oppervlak zonder gebruik van water. Vervolgens maakt u het goed nat met veel water en een vochtige borstel. Wanneer het goed nat is spuit u de ISACLEAN ALL YEAR direct op het oppervlak. Borstel het schoon met een vochtige borstel en spoel het vervolgens af met veel water tot al het vuil verwijderd is. Wanneer het oppervlak erg vuil is dient u de behandeling te herhalen tot het gewenste resultaat bereikt is of gebruik ISACLEAN SEASON.
 

Product voor intensieve reiniging - begin / einde van het seizoen

Begin altijd met het borstelen van het oppervlak zonder gebruik van water. Vervolgens maakt u het goed nat met veel water en een vochtige borstel. Wanneer het goed nat is spuit u de ISACLEAN ALL SEASON direct op het oppervlak. Borstel het schoon met een vochtige borstel en spoel het vervolgens af met veel water tot al het vuil verwijderd is. Wanneer het oppervlak erg vuil is dient u de behandeling te herhalen tot het gewenste resultaat bereikt is.

Afwerking: Na reiniging met ISACLEAN SEASON, kan het nodig zijn om de tent opnieuw te impregneren om de waterdichtheid te behouden. Wij raden hiervoor AquaTex spray aan. Na het impregneren met AquaTex zal het oppervlak tevens makkelijker schoon te houden zijn van groene aanslag, vochtvlekken etc. 1 liter ISACLEAN SEASON is voldoende voor het reinigen van een middelgrote voortent.

 

Isabella Aquatex Imprenering en impregneringsspray- voor gebruik na het reinigen van uw voortent, voor behoud van uw voortent

Voor impregnering van diverse soorten texiel. Het produkt is op basis luchthardende siliconen geproduceerd. Alleen op een schone en droge ondergrond gelijkmatig aanbrengen met een kwast of verstuiver. Bij de impregnering van tenten mogen de delen niet op elkaar gelegd worden voordat deze geheel gedroogd en uitgehard zijn. Het produkt is in ongeveer een 1 1/2 uur bij een temperatuur van 20°C volledig uitgehard. Bevat geen chloorhoudende oplosmiddelen. Goed afgesloten en koel bewaren. Vorstbestendig. inhoud 200ml

Tevens ideaal voor de caravan rial, waardoor uw tent hier eenvoudig en soepel doorheen gaat.


 
 

Art. nummer: 5620051
ME Groene aanslagverwijder. 0,5l BE

 

Art. nummer: 5620035
ME Power reiniger

 

Art. nummer: 5620020
ME Insecten & Harsverwijderaar 0,5l

 
 
ME Groene aanslagverwijder. 0,5l BE
Verwijdert algen, mos en groene aanslag vanzelf van kunststof, lak-, hout-, glas-, steen, beton-, keramiek- en natuursteenoppervlakken. Bijzonder geschikt voor moeilijk bereikbare plekken aan camper en caravan zoals venster- en deurlijsten, lichtkoepels, sier- en daklijsten, afdekkingen van gasflessen, enz. Ideaal om groene aanslag te verwijderen na de winterstalling of na langer stilstaan. Ook hardnekkige groenaanslag wordt moeiteloos verwijderd, de behandelde oppervlakken zijn tot diep in het materiaal van algen en mos bevrijd en zo tegen nieuwe aanslag beschermd. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Inhoud: 500ml in spuitfles. Geschikt voor België.
  ME Power reiniger
Reinigt krachtig en milieubewust alle nat afwasbare oppervlakken in caravan, camper, boot, vakantiehuis, enz. Ideaal voor het snel reinigen tussendoor. Verwijdert vuil, stof, vette aanslag, vingerafdrukken, nicotine, en nog veel meer en geeft een stralende glans. Met parelend en anti-statisch effect. Geschikt voor kunststof, gelakte metaal- en houtoppervlakken, gelamineerde oppervlakken, keramiek, RVS, glas en acrylglas. Inhoud: 500ml in spuitfles.
 

ME Insecten & Harsverwijderaar 0,5l
Verwijdert verse en oudere harsresten en hardnekkige resten van insecten van carrosserielak, voorgrills, velgen, bumpers, nummerplaten en nog veel meer. Voor glas, lak, chroom, kunststof, gelakte en niet gelakte metalen oppervlakken. Ideaal gebruik net vóór het wassen. Inhoud: 500ml.


 
 

Art. nummer: 5620015
ME Regenstrepen verwijderaar 0,5ltr

 

Art. nummer: 5620086
ME Vlekkenspray voor textiel 0,5ltr

 

 

 
 
Verwijdert grondig en krachtig hardnekkige verontreinigingen. Bijzonder geschikt voor het reinigen van regenstrepen, verwijdert echter ook tot diep in het oppervlak vet, olie, diesel, polish-resten, insecten alsook atmosferische vervuiling of vervuiling door het verkeer. Werkt op oppervlakken zoals gladde wanden, hamerslag- en gelcoatoppervlakken van caravans, campers, boten, enz. Inhoud: 500ml in spuitfles.   Verwijdert snel en effectief vlekken, vet en organische vervuilingen van autobekleding, meubelstoffen en tapijt. Natuurlijke hoogwerkzame componenten geven de bekleding een vuilafstotende werking en verwijderen gelijktijdig ook onaangename geuren. Inhoud 0,5ltr.