Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Schadeherstel > FOCWA

Focwa Schadeherstel

focwa en bovag garanties

U heeft schade aan uw caravan of camper. Wat nu? Uiteraard wilt u weer veilig en onbezorgd op pad na herstel van uw caravan of camper. De FOCWA Caravan & Camperschadeherstelbedrijven voldoen aan hoge eisen en staan garant voor kwalitatief schadeherstel en een goede service.

Wat betekent FOCWA?

FOCWA betekent Federatie van Ondernemers in de Carrosserie en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven. De oorspronkelijke naam dateert van 1936.

Wat is het verschil tussen een FOCWA Schadeherstelbedrijf en een FOCWA Eurogarant Schadeherstelbedrijf?

Een FOCWA Eurogarantbedrijf moet aan strengere eisen voldoen dan een FOCWA Schadeherstelbedrijf. Hierdoor ontvangt u vier jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Bij een FOCWA Schadeherstelbedrijf is dit twee jaar. Ook moet een FOCWA Eurogarantbedrijf zich aan de uitspraak van de FOCWA-NIVRE Geschillencommissie houden.

Krijg ik garantie op uitgevoerde herstelwerkzaamheden?

Indien u uw schade laat repareren bij een FOCWA Schadeherstelbedrijf krijgt u twee jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Indien u uw schade laat maken bij een FOCWA Eurogarantbedrijf dan ontvangt u vier jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.