Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Schadeherstel > BOVAG

BOVAG schadeherstel

bovag-kampeerbedrijf

Schade aan uw caravan, camper of vouwwagen. Wij snappen dat u hier liever niet aan wilt denken. Wij helpen u graag met het repareren van uw schade zodat u snel weer van een volgende kampeervakantie kunt genieten.

U moet kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Regelmatige controle en onderhoud is daarvoor van groot belang. Maar u kunt onverhoopt ook schade aan uw caravan, camper of vouwwagen oplopen. De meest  voorkomende schades aan een caravan, camper en vouwwagen zijn:

  • - hagelschade aan uw caravan of camper
  • - klapband
  • - vochtschade
  • - deuken en krassen

Wat te doen bij schade? Ook bij schade kunt u op ons vertrouwen. Er komt veel kijken bij de reparatie van een kampeermiddel. Niet alleen het herstellen van de caravan, camper of vouwwagen zelf, maar denk ook aan het melden van de schade en de afhandeling met de verzekering. Heeft u schade? Lees hieronder wat wij voor u doen.

  1. U meldt de schade bij ons zie : Melden van schade en schadeformulier
  2. Wij melden de schade bij uw verzekeraar
  3. Wij maken een taxatie van de schade
  4. Indien nodig hebben wij contact met een door de verzekeraar aangewezen schade-expert
  5. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie van de schade
  6. U krijgt uw kampeermiddel schadevrij en netjes terug

Schade laten herstellen bij een BOVAG-bedrijf. Bij een BOVAG-bedrijf werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Bovendien geven wij als BOVAG-kampeerbedrijf twee jaar garantie op de herstelde schade aan uw caravan, camper of vouwwagen.