Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Schadeherstel

Professioneel Schadeherstel Caravan en Camper

focwa en bovag garantiesfocwa en bovag garanties

Als ervaren kampeerders begrijpen we maar al te goed hoe vervelend het is als uw mooie caravan of camper beschadigd is geraakt en u die weer graag weer snel als origineel terug wilt hebben. Gelukkig kunnen wij als Cannenburg Caravans en Campers u helpen om met zo min mogelijk rompslomp en kosten uw caravan of kampeerauto weer snel op de weg te krijgen. Met onze 40jaar ervaring als schadehersteller is geen schade is ons te moeilijk, wij zorgen voor een vakkundig herstel met zowel originele materialen als alternatieve reparatiemethoden. Deze kwaliteit is ook al erkend door vele verzekeringsmaatschappijen die zelfs exclusieve samenwerkingen voor hun klanten met ons zijn aangegaan als Centraal Beheer Achmea, Averó Achmea, Interpolis, FTBO, Univé, NKC Nederlands Kampeerautoclub, BOVAG-verzekeringen en nog vele anderen.

Voor de duidelijkheid, we verzorgen schadeherstel voor alle verzekeringsmaatschappijen en aan alle merken caravan en campers.
Ons schadeherstel is met 4 jaar garantie en zowel BOVAG als FOCWA erkend.

Heeft u schade? neem direct contact met ons op (+31) 036-5313470 of info@cannenburg.nl Wij zullen u begeleiden van A tot Z en zorgen voor een correcte en voorspoedige afhandeling van uw schade en contacten met uw verzekeringsmaatschappij. Natuurlijk houden we rekening met uw vakanties!


Cannenburg Caravans en Campers
Ind. Terrein De Steiger
De Steiger 13
1351 AA Almere-Haven

Tel.: 036 - 531 34 70
E-mail: info@cannenburg.nl 

bovag-kampeerbedrijf