Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Kampeerwinkel > Satellietschotels

Satellietschotels

Voor aanschaf van een satelliet ontvanger heeft de Cannenburg "Mecatronics" als leverancier. Download hier de brochure: Mecatronics Satelliet Ontvangers (14 mb pdf) en neem contact met ons op voor vragen of prijzen.

Wij verzorgen tevens graag voor u de montage en installatie.


In 2008 werd SR Mecatronic opgericht door de huidige zaakvoerder, de heer Marco Santoli.

SR Mecatronic is gespecialiseerd in het ontwerpen, het ontwikkelen en het produceren van robuuste, uiterst kwalitatieve en betrouwbare automatische satellietsystemen voor de vrijetijdsmarkt (motorhomes en caravans).

Met uiterste vastberadenheid en met meer dan 20 jaar ervaring als projectmanager van mechanische- en electrische apparatuur, streeft de Heer Santoli naar zijn hoofddoel en reden waarom SR Mecatronic werd opgericht, nl. een uitstekend en kwalitatief hoogwaardig product “Made in Italy” aanbieden tegen een gunstige prijs.

Om dit te realiseren heeft SR Mecatronic zich als doel gesteld dat de kwaliteit op de eerste plaats komt en werden de beste leveranciers uit Europa geselecteerd. De prestaties van de gebruikte componenten zijn eigenlijk ‘over’- gedimensioneerd voor het doel waartoe ze dienen en worden ondersteund door de laatste hard- en software technologie.
Om dit Top-produkt toch aan een gunstige prijs aan te bieden is de bedrijfspolitiek er zo op gericht uiterst efficiënt aan te kopen en te produceren.

SR Mecatronic beschikt over de meest moderne meetapparatuur om alle nodige tests (voor-, tijdens- en na de productie) uit te voeren teneinde aan de strengste kwaliteitsnormen te voldoen.

Door deze doelstelling en het constant zoeken naar vernieuwingen, is SR Mecatronic in zijn opzet geslaagd om diverse kwalitatieve- en uiterst betrouwbare automatische satellietsystemen aan te bieden die voldoen aan de hoogste eisen van de klant.

Sedert de oprichting is SR Mecatronic ondertussen een begrip geworden. In wel erg korte tijd heeft SR Mecatronic faam verworven in Italie en Europa.