Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Kampeerwinkel > Reinigingsproducten

Reinigingsproducten

Hier kunt u ons assortiment reinigingsproducten bekijken.


Art. nummer: 12.017.50
0,5L BADKAMERREINIGER

 

Art. nummer: 13.090.60
0,75L TOILET BOWL CLEANER

 

Art. nummer: 13.020.40
1L CASSETTE TANK CLEANER

   

Een krachtig reinigingsmiddel voor het dagelijkse onderhoud. De Thetford Badkamerreiniger zorgt voor een veilige, grondige en gemakkelijke reiniging van alle kunststof oppervlakken in caravans en campers, zoals uw Thetford toilet en de andere elementen in de badkamer. Het actieve schuim verwijdert kalkaanslag, geeft een stralende glans en verzekert een perfecte hygiëne. Sprayfles.
Inhoud: 0,5 L
Merk: Thetford

 

Veilige en grondige reiniger voor kunststof en keramische toiletpotten van mobiele toiletten. Verwijdert kalkaanslag en vuilafzetting op kunststof. Het heeft een geconcentreerde formule en optimale hygiëne en glans.
Inhoud: 0,75 L
Merk: Thetford

  Een krachtige vloeistof voor de periodieke reinigings- en onderhoudsbeurt. Cassette Tank Cleaner verwijdert probleemloos hardnekkige kalkaanslag die zich op de bewegende delen en de wanden van de tank kan vormen. Boenen is niet nodig! Cassette Tank Cleaner verlengt de levensduur van de afvaltank en maakt deze weer schoon en fris.
Inhoud: 1 L
Merk: Thetford

 
 

Art. nummer: 12.017.60
0,2L SILICONENSPRAY

 

Art. nummer: 5620045
ME Sanitair reiniger 0,5ltr

 

Art. nummer: 5620075
ME Hygiëne reiniger 0,5ltr

 
 
Een smeermiddel voor de periodieke verzorging, bescherming en smering van afdichtingen, sloten, scharnieren, luifelrails, fietsen, enzovoorts. Thetford Siliconenspray is speciaal ontwikkeld voor onze toiletten en is absoluut veilig in het gebruik. Het regelmatig behandelen van bijvoorbeeld de afsluitschuif van het toilet zorgt voor een soepele werking en verlengt de levensduur. Het product is gebruiksvriendelijk.
Inhoud: 0,2 L
Merk: Thetford
 

Verwijdert snel en grondig kalk- en watervlekken, grijze sluier, zeepresten, roest en andere vervuilingen van alle niet zuurgevoelige oppervlaktes bij het sanitair in caravan, camper, boot, vakantiehuis, enz. Zorgt voor een stralende glans zonder strepen. Regelmatig gebruik verhindert het aanhechten van aanslag en maakt de volgende poetsbeurt makkelijker.
Inhoud: 500ml in spuitfles.

  Snel een hygiënisch goed gevoel. Reinigt alles in één handomdraai. Verwijdert het meest hardnekkige vuil, vet en verkleuringen. Geschikt voor alle afwasbare oppervlakken in camper, caravan of sanitaire voorzieningen. Ideaal voor het reinigen van de koelkast na langdurig niet gebruiken.
Inhoud: 500ml in spuitfles.