Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Kampeerwinkel > Movers & Rangeersystemen

Movers & Rangeersystemen

De Cannenburg heeft voor u een mooie selectie Movers / Rangeersystemen in de aanbieding. Wij leveren deze inclusief toebehoren en wij verzorgen voor u ook de montage. Wij bieden de volgende merken en modellen.


 

Met de krachtige rangeersystemen van Enduro® technology kunnen caravans tot wel 3000 kg eenvoudig verplaatst worden. Door solide en geharde aluminium aandrijfrollen in combinatie met een soft start/stop systeem is de caravan zeer nauwkeurig en schokvrij te manoeuvreren. De Enduro rangeersystemen zijn leverbaar in twee uitvoeringen; volautomatisch of halfautomatisch.

Meer informatie >>>

 

Bijna iedere kampeerfanaat in Europa kent het merk Truma. Want reeds vanaf de oprichting in 1949 door Philipp Kreis bieden wij de meest comfortabele toebehoren voor campers en caravans aan. Al in 1961 hebben wij de ‘eerste officieel erkende caravanverwarming’ ontwikkeld en kamperen in de winter voor het eerst mogelijk gemaakt.

Meer informatie >>>


 

De standplaats is niet vlak en op de camping is niemand die kan helpen duwen. Met het AL-KO AMS MAMMUT rangeersysteem kunt u uw caravan ook zonder hulp tot op de centimeter nauwkeurig op de plek zetten, zelfs op een hellend of oneffen terrein! AL-KO heeft gekozen voor de AGM accu en lader van Mastervolt. Beide systemen zijn op elkaar afgestemd en dit garandeert optimaal gebruik. Vanaf 2012 is de AL-KO AMS MAMMUT met 5 jaar garantie* *vraag naar de AL-KO garantie voorwaarden

Meer informatie >>>

 

SimPark is actief op het gebied van movers voor zowel de recreatie als de professionele markt. Wij bieden voor het parkeren en/of verplaatsen van een caravan of trailer de meest eenvoudige oplossing. De SimPark is qua prijs weliswaar niet de voordeligste mover op de markt, maar wel de enige mover die vervaardigd is van het duurzame materiaal RVS. Door het gebruik van RVS (roestvast staal) is het voor de SimPark overbodig om de mover te bedekken met "plastic kappen" .......wat u ziet is wat u koopt.

Meer informatie >>>